Μας κοροϊδεύει ο Ζάεφ: «Μακεδονία τώρα, Βόρεια Μακεδονία σύντομα»


Το γνωστό παιχνίδι των λεκτικών προκλήσεων εξακολουθεί και την Τετάρτη (30/01/2019) κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Αυστρία ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, επιχειρώντας να πείσει του Ευρωπαίους εταίρους ότι η χώρα του θα κάνει μεταρρυθμίσεις γρήγορα κι άμεσα, ώστε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις ένταξής της στην ΕΕ.

«Τον Ιούνιο, ελπίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα έχει λάβει εκ μέρους μας ισχυρά επιχειρήματα που να δικαιολογούν να προταθεί στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, σύντομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, μια ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο κ. Ζαεφ, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη Βιέννη.

Είναι προφανές πως ο Σκοπιανός πρωθυπουργός «πατάει» πάνω στην κατάπτυστη Συμφωνία που υπέγραψε με τον Αλέξη Τσίπρα και παίζει το δικό του «βρώμικο» παιχνίδι.

Βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις από τη χρησιμοποίηση του όρου «Μακεδονία» χωρίς το «Βόρεια» μπροστά, αποφάσισε να παίξει… με τις λέξεις και να τονίσει πως ακόμα η χώρα του λέγεται «Μακεδονία» αλλά σύντομα θα αλλάξει το όνομά της και θα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία».

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής Τσίπρα, που με την υπογραφή του καταδίκασε μια για πάντα την Μακεδονία μας και έσβησε μέσα σε μια νύχτα ιστορία χιλιάδων ετών, νομιμοποιώντας τους αλυτρωτικούς σχεδιασμούς των Σκοπιανών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ