Παπαστάρ: Πέταξε τα ράσα και παίζει στο 9 ώρες θέαμα


Πέταξε τα ράσα και παίζει στο 9 ώρες θέαμα! Βρήκε τον δρόμο του το κορίτσι και σίγουρα δεν ήταν αυτός που πρωτοπερπάτησε

Ο δαίμων στο βρακί της δεν την άφησε ν’ αγιάσει και έδωσε μια και αλλού ο παπάς, αλλού τα ράσα… Τον παπά ίσως τον κράτησε λένε φήμες!

Τίμια και καλλιτεχνική θεωρεί τη νέα της καριέρα μπροστά από τις κάμερες η Γιούντι Πινέντα που εγκατέλειψε τα ράσα και τη μονή για να γίνει πορνοστάρ.

Η 28χρονη Λατίνα πέρασε οκτώ χρόνια στο μοναστήρι αλλά στη διάρκεια που ήταν εσώκλειστη αντιλήφθηκε ότι αυτή η ζωή δεν ήταν για εκείνη.

“Πήγα στην Ουράμπα και ήμουν στο σχολείο όταν ήρθαν μοναχές να μας επισκεφθούν. Τότε σκέφτηκα ότι αυτό ήθελα να κάνω” είπε στα Μέσα όπου ανέφερε ότι ήταν 10 ετών και πέρασε 8 χρόνια στη μονή. “Ήμουν πολύ ευτυχισμένη στη μονή να ακολουθώ το θέλημα Του Κυρίου.

Αλλά ερωτεύτηκα τον καθηγητή θρησκευτικών και τότε αντιλήφθηκα ότι η ζωή της μοναχής δεν ήταν για εμένα” παραδέχεται η Πινέντα, η οποία επέστρεψε στην κοσμική της ζωή.

Αν και ο πνευματικός της τη συμβούλευσε να μην ακολουθήσει την καριέρα της πορνοστάρ, εκείνη πήρε μέρος σε μια οντισιόν για ανερχόμενες σταρλετ και έγινε δεκτή.

Τι φάση! Πήγε με 10k άντρες για να τους καταλάβει

Τώρα νιώθει ευτυχής γι’ αυτήν την επιλογή.

Δεν εγκαταλείπει και τη συνήθειά της να πηγαίνει στην εκκλησία καθώς νιώθει ηρεμία και γαλήνη όταν βρίσκεται στη λειτουργία.

Πέταξε τα ράσα και παίζει στο 9 ώρες θέαμα! (Κάπου μακριά από εδώ)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ