Χρήστος Κούτρας- Γιάννης Ντσούνος: «Στον ΣΚΑΪ είμαστε γιατί στον ΣΚΑΪ θέλαμε να είμαστε»


Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος είναι ένα δίδυμο που μόνο… «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» δεν το λες.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ μετρούν δεκάδες χιλιόμετρα στο τιμόνι του ρεπορτάζ και παρουσιάζουν μία από τις πιο επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Κους Κους» και μίλησαν για όλα…

-Τέθηκε θέμα αποχώρησης από τον ΣΚΑΪ;

Χρήστος Κούτρας: «Τα κανάλια είναι ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται κάθε φορά στις ανάγκες τους. Όπως προσαρμόζονται τα κανάλια και οι διοικήσεις έτσι προσαρμόζονται και οι εργαζόμενοι. Ζωντανοί οργανισμοί είμαστε, πετυχημένη κατά κοινή ομολογία είναι η εκπομπή που κάνουμε, οι προτάσεις υπάρχουν πάντα. Σημασία έχει πως τώρα είμαστε στον ΣΚΑΙ».
Γιάννης Ντσούνος: «Στον ΣΚΑΙ είμαστε γιατί στον ΣΚΑΪ θέλαμε να είμαστε. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή είναι εκ του περισσού και δεν προσθέτει τίποτα παραπάνω σε αυτό που κάνουμε».

-Η αλλαγή ώρας στις αρχές της σεζόν σας άγχωσε; Ήταν για εσάς ένα σημαντικό βήμα;

Χρήστος Κούτρας: «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Κληθήκαμε να υπηρετήσουμε ένα πρόγραμμα σε άλλη ώρα και με μικρότερη διάρκεια. Άγχος πάντα υπάρχει, αλλά στην περίπτωσή μας, ελεγχόμενο και τακτοποιημένο. Για να μη σας πως το κλισέ, το άγχος το μετατρέψαμε σε δημιουργία».
Γιάννης Ντσούνος: «Κάθε αλλαγή θα πρέπει να σε αγχώνει, Ναι, υπήρξε άγχος για την αλλαγή της ώρας, αλλά το προσπεράσαμε πολύ γρήγορα γιατί το τηλεοπτικό κοινό μας ακολούθησε και στη νέα μας προσπάθεια. Αν θες να λέγεσαι σωστός επαγγελματίας, θα πρέπει να σε αγχώνουν από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα».

Χρήστος Κούτρας- Γιάννης Ντσούνος: «Στον ΣΚΑΪ είμαστε γιατί στον ΣΚΑΪ θέλαμε να είμαστε»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ