Μετά τον Ψαριανό το Ποτάμι «αδειάζει» με ηχητικά και τον Αμυρά (aud)


Σε σύγκρουση εξελίσσεται η διαμάχη μεταξύ Ποταμιού και Νέας Δημοκρατίας, μετά και τα ηχητικά των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά, στα οποία εμφανίζονται να διαψεύδουν τα σενάρια αποχώρησής τους από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Εκτός του ηχητικού του κ. Ψαριανού, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να δηλώνει στο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού:

«Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα –γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ- από την… με συγχωρείτε που θα το πω…από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».

Ο κ. Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατηγόρησε τους κ.κ. Ψαριανό και Αμυρά ότι «έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολήν της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού, ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το κίνημά μας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε σήμερα αποδείξεις ότι οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς έφυγαν με εντολή της ΝΔ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε μέσω ανακοίνωσης του κόμματος όπου επαναλαμβάνει την απειλή να δημοσιοποιήσει ηχογραφημένες συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι άλλα έλεγαν οι βουλευτές στα όργανα του Ποταμιού και άλλα έπραξαν τελικά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να φθάσει την αντιπαράθεση στα άκρα. Είχε απευθύνει το ερώτημα «ποιος σκότωσε την Κ.Ο. του Ποταμιού;» και επιφυλάχθηκε να απαντήσει «την επόμενη εβδομάδα με στοιχεία. Γιατί οι 222 χιλιάδες ψηφοφόροι του Ποταμιού απαιτούν να μάθουν ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ