Την έπιασε στα πράσα στο κρεβάτι που κοιμούνται και την έβγαλε στον… τάκο


Την έπιασε στα πράσα: Είχε τις υποψίες του, αλλά δεν είχε αποδείξεις – Έκανε όμως την κίνηση “ματ” και την τσάκωσε στο κρεβάτι τους

Έκανε ότι έκανε, το έκανε και στο κρεβάτι που κοιμάται ο άντρας της. Πολύ καιρό πριν, ο σύζυγος είχε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την γυναίκα του. Κάποια ύποπτα μηνύματα, κάποιες ύποπτες κλήσεις και η περίεργη απομάκρυνση όταν της ζητούσε να έρθουν πιο κοντά, τον ενεργοποίησαν για να λύσει το μυστήριο.

Την έπιασε στα πράσα στο κρεβάτι που κοιμούνται και την έβγαλε στον… τάκο

Ψάχνοντας βρίσκεις τρόπους και αποδείξεις

Η 47χρονη επικαλούμενη τις ορμόνες λόγω της επικείμενης εμμηνόπαυσης, πονοκεφάλους, κούραση από τη δουλειά και χίλιες ακόμα δικαιολογίες, είχε να το κάνει με τον σύζυγο πάνω από 4 μήνες.

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, ήταν η πρώτη φορά που είχαν να κάνουν “κρεβάτι” τόσο μεγάλο διάστημα, αν εξαιρεθεί η περίοδος της γέννας των δυο παιδιών τους.

Ενεργοποίησε λοιπόν ένα σατανικό σχέδιο και “μπίνγκο”. Βρήκε όλα όσα χρειαζόταν. Και όχι μόνο βρήκε, αλλά τα έβλεπε σε live ο αθεόφοβος.

Είπαμε, είχε υποψίες, δεν είχε όμως αποδείξεις. Έστησε λοιπόν 2 μικροκάμερες στο σπίτι. Μια στο σαλόνι και μια στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δυο, του έδιναν live εικόνα κατευθείαν στο κινητό αλλά και τον υπολογιστή.

Ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι θα φύγει για επαγγελματικό ταξίδι εκτός Χαλκίδας και ότι θα διανυκτερεύσει σε πόλη της Πελοποννήσου που θα πήγαινε. Την χαιρέτησε και έφυγε. Δεν πήγε όμως πολύ μακριά, ήταν σε καφέ στο κέντρο της πόλης. Άνοιξε το λάπτοπ του και απλά περίμενε τι θα γίνει.

Τους άκουσε όλη η Χαλκίδα

Η σύζυγος με το που έφυγε ο άντρας της έστειλε κατευθείαν μήνυμα στον εραστή. Και μια ώρα μετά, αφού στολίστηκε, αρωματίστηκε και… ξυρίστηκε για να είναι φρέσκια, ήρθε το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι.

Χωρίς πολλά πολλά, πήγαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα και άρχισαν να παίζουν. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε άγριο κρεβάτι με όλες τις στάσεις. Ο σύζυγος έκλεισε το λάπτοπ κατευθείαν και σε 4 λεπτά ήταν στην είσοδο του σπιτιού. Μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι, με το κινητό να καταγράφει παράλληλα με την κρυφή κάμερα.

Άνοιξε την μισάνοικτη πόρτα της κρεβατοκάμαρας και βρήκε την γυναίκα του στα τέσσερα και τον εραστή από πίσω να σφυροκοπά ιδρωμένος χωρίς οίκτο. Πέρασε τουλάχιστον ένα λεπτό μέχρι να γίνει αντιληπτός. Και όταν έγινε, έγινε ο κακός χαμός.

Ο εραστής έγινε άσπρος σαν το πανί, μάζεψε πουκάμισο, παντελόνι, μποξεράκι, κινητό παπούτσια και κάλτσες και έγινε μπουχός εμφανώς σοκαρισμένος.

Η άπιστη γυναίκα έκλαιγε και κατηγορούσε τον σύζυγο ότι αυτός φταίει που έγιναν όλα αυτά, ότι την είχε παραμελημένη, ανικανοποίητη κτλ κτλ. Ο εξοργισμένος σύζυγος φώναζε τόσο θυμωμένα που τους άκουσε όλη η Χαλκίδα.

Την επόμενη ημέρα, υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου ενώ διεκδικεί και την επιμέλεια των παιδιών τους. Παράλληλα έδειξε τα βίντεο σε όλους τους συγγενείς της συζύγου του που τον κατηγορούσαν για την στάση του απέναντί της.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ