Υπόθεση Τοπαλούδη: Τι κρατά «θαμμένο» στο κινητό του ο Αλβανός κατηγορούμενος


Τι προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένο για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορεί ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος.

Ένοχα μυστικά και ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει -για όσο περισσότερο μπορεί- κρυμμένα, ο 19χρονος που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο νεαρός έχει δώσει ήδη δύο φορές λάθος κωδικούς πρόσβασης τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Ανακρίτρια, στην οποία παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα (28/01) για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού της 19χρονης με αναπηρία.

Ο 19χρονος έδωσε λανθασμένο κωδικό ανοίγματος του κινητού του τηλεφώνου, όταν του ζητήθηκε από τη δικαστική λειτουργό, με αποτέλεσμα να ζητηθεί από το εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας, ο κωδικός ξεκλειδώματος (puk) του κινητού, από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχει σύνδεση ο κατηγορούμενος.

Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Espresso”, αν ο 19χρονος κρύβει ένοχα μυστικά στο κινητό του, αν δηλαδή θέλει να κρατήσει θαμμένη κάποια λίστα με άλλα θύματα ή ανατριχιαστικά βίντεο με αρρωστημένες πράξεις, όπως βιασμοί ή φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ