Η ώρα της συγκατοίκησης για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη και οι λόγοι ήταν κυρίως… πρακτικοί! 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα εδώ και λίγο καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη, απόφαση που πήραν για πρακτικούς κυρίως λόγους.

Προφανώς διαπίστωσαν πως το πήγαινε έλα και ο αποχωρισµός τους µερικά βράδια της εβδοµάδας δεν έχουν νόηµα, εφόσον, εκτός από το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, «συµβιώνουν» και επαγγελµατικά.

Ο Λάµπρος και η Έλενα είναι ένα από τα πιο επιτυχηµένα δίδυµα των ερτζιανών, αφού συνεργάζονται για την εκποµπή που παρουσιάζει ο εγγονός του αξέχαστου Λάµπρου Κωνσταντάρα µε τίτλο «Ο Λαµπρούκος µπαλαντέρ». Στον ενάµιση χρόνο της σχέσης τους, λοιπόν, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, στο σπίτι του δηµοσιογράφου στη Γλυφάδα, όπου ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστηµα κοιµόταν εκείνη, προκειµένου να περνούν µαζί περισσότερο χρόνο.

Την αποκάλυψη για τη συγκατοίκησή τους έκανε προσφάτως µέσω των social media η όµορφη Ελενα, µιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Επειδή είχαν αργήσει να ξεστολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανέβασε φωτογραφία του και αναρωτιόταν: «Πότε λέτε να ξεστολίσουµε;».

Για όσους τους συναναστρέφονται, η απόφαση για συγκατοίκηση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τη φυσική εξέλιξη της σχέσης τους, που µέρα µε τη µέρα γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η µοναδική χηµεία που έχουν αποτυπώνεται καθηµερινά και στη ραδιοφωνική εκποµπή, αλλά και στους δηµόσιους διαλόγους που έχουν µέσω των social media, µιας και είναι και οι δύο δεινοί χρήστες. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και προσφάτως επισκέφθηκαν την όµορφη Αυστρία για να ξεφύγουν λίγο από την καθηµερινότητα.

Εκεί, σύμφωνα με τη Realnews, γέµισαν µπαταρίες, ξεκουράστηκαν και επέστρεψαν ανανεωµένοι για να συνεχίσουν τον καθηµερινό επαγγελµατικό τους µαραθώνιο. Εκείνη έχει σπουδάσει κοινωνιολόγος, λατρεύει την καθηµερινή γυµναστική και την υγιεινή διατροφή και µέσα από την εκποµπή «Happy Day», όπου συµµετέχει µε ρεπορτάζ που κάνει, φροντίζει να ενηµερώνει το ευρύ κοινό για θέµατα υγείας και ευεξίας.

Και ως καλλονή, αφού έχει αναλογίες µοντέλου και υπέροχο πρόσωπο, προσφάτως έκανε και… πρόβα νυφικού ποζάροντας µε δηµιουργία γνωστού οίκου. Φυσικά, αυτό ήταν αρκετό ως αφορµή ώστε να ξεκινήσουν διάφορες φήµες περί πιθανού γάµου της στο άµεσο µέλλον µε τον αγαπηµένο της. Κάτι που όµως δεν ισχύει, αφού οι δυο τους βρίσκονται στη φάση που θέλουν να σιγουρευτούν για τα δυνατά τους συναισθήµατα και να εξελίξουν τη σχέση τους. Η µόνη µεγάλη κοινή απόφαση που έχουν πάρει µέχρι στιγµής είναι να ζουν µαζί και να µοιράζονται ακόµη παραπάνω στιγµές στην καθηµερινότητά τους. Κανένας από τους δύο, πάντως, δεν αποκλείει στο µέλλον τη δηµιουργία οικογένειας. Ηδη ο Λ. Κωνσταντάρας έχει αρχίσει να… καλοβλέπει το ενδεχόµενο να γίνει πατέρας, καθώς εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει κολλητός µε τον ανιψιό του, γιο της αδελφής του Παυλίνας, και δηλώνει… χαζοθείος!

Η ώρα της συγκατοίκησης για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η ώρα της συγκατοίκησης για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η ώρα της συγκατοίκησης για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here