Όποιος έχει πάει φαντάρος ξέρει: Τα πιο “καμένα” βίντεο από το στρατό που κυκλοφορούν στο ελληνικό Youtube


Όποιος έχει πάει φαντάρος ξέρει: Έχουμε και λέμε. Η καλύτερη εποχή για να πας φαντάρος (όπως σου ‘χω ξαναπεί) είναι εκεί κοντά στα 88 με 90, τότε δηλαδή, που ‘χεις ωριμάσει σωματικά, ψυχολογικά και μπορείς να θυσιάσεις και τη ζωή σου για τη θητεία

Το θέμα όμως τώρα, δεν είναι τόσο η στράτευση στα 18 ή στα 88, αλλά τα κουλά βίντεο απ’ τον στρατό που ‘χουν μαζέψει χιλιάδες σχόλια και χτυπήματα στο γιου το τιουμπ. Βιντεάκια με μεγάλους -ή μικρούς- ετοιμοπόλεμους Ράμπο που δηλώνουν έτοιμοι να φάνε σίδερα για το καλό της χώρας. Και μερικοί τα τρώνε ήδη.

Βάρα προσοχή και τσέκαρε.

Όποιος έχει πάει φαντάρος ξέρει: Ακαταλαβίστικες λέξεις χωρίς λόγο…

Γιατί αν παίξει τρίτος παγκόσμιος ποιοι θα κερδίσουν; Μου λες; Οι Ρώσοι; Λίγα τα ψωμιά τους! Οι Αμερικανοί; Ούτε καν! Οι Βορειοκορεάτες; Άσε μας ρε Κιμ αγόρι μου! Εμείς θα κερδίσουμε μωρέ, αφού αν ακουστεί απ’ τα μεγάφωνα του μεγάλου Πεύκου το «αχξσξκαχασαξρεΔΕΣΤΟ» του εν λόγω εκπαιδευτή καταδρομέων στον υποψήφιο καταδρομέα τα ψωμάκια τους είναι λίγα. Οι αντίπαλοί μας θα παγώσουν και θα μονολογήσουν «όχι ρε πούστη, αυτός είναι σκληροπυρηνικός, θα το κόψουμε βόρεια, αλλά Ελλάδα δεν μπαίνουμε για κανέναν λόγο. Κο κο κο.».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ