Επεισόδιο Γιαννακοπούλου – Κουκουλόπουλου: «Δε θα μου πεις τι θα κάνω, δεν είσαι ο μπαμπάς μου»


Εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί στο σχέδιο νόμου για το ομόφυλα ζευγάρια και τη στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Πάρι Κουκουλόπουλου, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η κα Γιαννακοπούλου απαντώντας σε προηγούμενη τοποθέτηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος κατέθεσε τις ενστάσεις του για το επίμαχο σχέδιο και χαρακτήρισε τη λύση της αποχής από την ψηφοφορία ως συνθήκη που δίνει ευελιξία για τον κάθε βουλευτή στις εκλογικές του περιφέρεια.

Η κυρία Γιαννακοπούλου με έντονο λόγο επιτέθηκε στον συνάδελφό της, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων» κι ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναδεικνύει με καθαρά λόγια τις θέσεις του. Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προσπάθησε να «ηρεμήσει τα πνεύματα» λέγοντας ότι υπάρχει χρόνος να συνεχιστεί η κουβέντα πριν τη ψηφοφορία στη Βουλή- η βουλευτής ωστόσο επέμεινε: «Δε θα μου πεις τι θα λέω ή τι θα κάνω- δεν είσαι ο μπαμπάς μου».

Η συζήτηση θα επαναληφθεί την Τρίτη, ενώ υπνθυμίζεται ότι ενστάσεις για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της ψηφοφορίας του σχεδίου νόμου για τα ομόφυλα έχουν περισσότεροι από 10 βουλευτές: η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπρόεδρος της βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως και οι Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Κατερίνα Καζάνη, Γιώργος Νικητιάδης, Χριστίνα Σταρακά, Μπουρχάν Μπουράν, Ιλχάν Αχμέτ, Μανόλης Χνάρης, Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, Τάσος Νικολαϊδης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ