Βούιξε το Χαλάνδρι και όλα τα περίχωρα: Η γυναίκα του γιατρού, το ασανσέρ και ο…


Βούιξε το Χαλάνδρι σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο σε πολυτελή πολυκατοικία του Χαλανδρίου με τη γυναίκα γνωστού γιατρού

Η 49χρονη εντυπωσιακή σύζυγος του γιατρού, είπε πως πάει στην φίλη της στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας. Έβαλε το πετσετέ ροζ σορτσάκι της και ένα λευκό τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και βγήκε από το σπίτι που εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο σύζυγός της και το ένα από τα δυο παιδιά τους.

Αντί για την φίλη της όμως, είχε ραντεβού με τον 32χρονο του πρώτου ορόφου μέσα στο ασανσέρ.

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι: Πέντε περιπτώσεις αθεόφοβων εργαζόμενων με πλαστά πτυχία!

Μπήκε λοιπόν στο ασανσέρ, πήγε στον πρώτο, παρέλαβε τον 32χρονο που είχε προσυννενοηθεί μέσω viber και πάτησαν το “stop” κάπου στη μέση μεταξύ ορόφων.

Βούιξε το Χαλάνδρι και όλα τα περίχωρα

Η απροσεξία και η έκπληξη

Ενώ τα πράγματα είχαν φουντώσει μέσα στο ασανσέρ, η 49χρονη είχε στηθεί στον 32χρονο και απολάμβανε την παρανομία τους πλημμυρίζοντας το πάτωμα, κατά λάθος ο εραστής πάτησε κάποιο κουμπί και το ασανσέρ έφτασε στον τελευταίο όροφο χωρίς να το καταλάβουν λόγω της έντασης.

Έγινε κι αυτό: Σάλος ξέσπασε στις Σέρρες με τις δυο 40αρες που ξεζούμισαν έναν 17χρονο μαθητή λυκείου

Λίγο πριν τελειώσει ο 32χρονος και ενώ η σύζυγος είχε κάτσει στα γόνατα και τον περίμενε με το στόμα ανοικτό (για να την ξεδιψάσει), ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και μένουν όλοι “παγωτό”.

Έξω από το ασανσέρ ήταν ο κερατάς γιατρός (που βγήκε να πάει να πάρει τσιγάρα από το αυτοκίνητο) και μέσα στο ασανσέρ η σύζυγός του στα γόνατα με ένα ματσαφλάρι έτοιμο να πυροδοτήσει στα μούτρα της με τον εραστή γδυμένο από τη μέση και κάτω.

Τα μπινελίκια και οι βρισιές λένε οι γείτονες, ακούστηκαν μέχρι την Πεντέλη.

Η μοιχαλίδα μπήκε ξεβράκωτη άρον άρον μέσα στο σπίτι χωρίς το τιραντέ μπλουζάκι της, ο εραστής άρπαξε κάτι φάπες από τον γιατρό – ταύρο και το συμβάν τελείωσε εκεί προς το παρόν.

Οι κακές γλώσσες λένε, πως η άτακτη σύζυγος, συνεχίζει να βλέπει τον γείτονα, παρ’ όλο που βρίσκεται σε στενό μαρκάρισμα από τον κερατά γιατρό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ