Τα SOS για τα λεπτά μαλλιά που πρέπει να γνωρίζεις

Κάθε κοπέλα με λεπτή, αδύναμη τρίχα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει η φράση: the struggle is real. Ατέλειωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, προσπαθώντας να δώσεις τον πολυπόθητο όγκο. Το αποτέλεσμα; Μετά από μερικές ώρες να είμαστε πάλι στα ίδια. Μαλλιά χωρίς νεύρο. Ας μην αναφερθούμε και στην άλλη παράπλευρη απώλεια. Στην προσπάθεια να βρούμε τον χαμένο όγκο με τη βοήθεια του styling φτάνουμε στο άλλο άκρο. Εξασθενίζουμε ακόμα περισσότερο την τρίχα εντείνοντας το πρόβλημα.

Οπότε ποια είναι τα σωστά βήματα για πιο πλούσια μαλλιά; Πώς πρέπει να διαχειριστούμε τα λεπτά μαλλιά ώστε να τα ανδείξουμε ;
Βήμα 1: όλα ξεκινάνε από το σωστό κούρεμα. Επένδυσε σε ένα σχήμα με πολλά επίπεδα και έντονο φιλάρισμα. Το κούρεμα σε ένα μήκος δείχνει τα μαλλιά ακόμα πιο flat από ό,τι είναι.

Βήμα 2: κάτω τα σεσουάρ! Το βασικό λάθος για ένα κορίτσι με λεπτή τρίχα είναι η υπερβολική χρήση θερμότητας. Το σπάσιμο της τρίχας είναι εγγυημένο. Η λύση; Φρόντισε να στεγνώνεις τα μαλλιά όταν θα έχουν ήδη στεγνώσει φυσικά κατά 80% περίπου.

Βήμα 3: Εφαρμόστε προϊόντα μαλλιών μόνο στις άκρες. Είτε πρόκειται για conditioner, είτε για κάποιο προϊόν styling μείνε μακριά από τις ρίζες των μαλλιών σου. Αν όχι μπορείτε να αποχαιρετήσεις το concept πλούσιος όγκος. Επιπλέον, η αίσθηση λιπαρότητας δεν θα σε εγκαταλείψει μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Βήμα 4: Λούσιμο με φειδώ. Η λεπτή τρίχα ταλαιπωρείται πολύ περισσότερο από το συχνό λούσιμο. Προσπάθησε να αραιώσεις τα λουσίματά σου, κάνοντας τα dry shampoo τον καλύτερο φίλο σας. Η λύση αυτή θα δώσει επιπλέον όγκο άμεσα. Ιδανικά, 2 φορές μέσα στην εβδομάδα είναι η χρυσή τομή σου.

Τα παραπάνω βήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά δίνοντας στα λεπτά μαλλιά τον extra όγκο, που τόσο έχουν ανάγκη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ