6 λόγοι που το να είσαι single είναι απόλυτα υπέροχο!

Όλοι θέλουμε να έχουμε κάποιον στη ζωή μας που να μας αγαπάει και να είναι πάντα δίπλα μας. Πολλές φορές, όμως, και το να μείνεις μόνος σου μετά από μία μεγάλη σχέση, είναι πολύ σημαντικό.

Βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και ξεπερνάς ότι κατάλοιπο σου έχει αφήσει η προηγούμενη σου σχέση. Για αυτό σου έχω τους λόγους που πρέπει να μείνεις για λίγο καιρό μόνος σου.

1. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις

Δε δίνεις λογαριασμό, πλέον, σε κανέναν. Μπορείς να βγεις, να πας να αγοράσεις ότι σου αρέσει και γενικά να κάνεις ότι θέλεις!

2. Θα βρεις πάλι την άνεση σου

Όταν έχεις σχέση, είσαι, σχεδόν, όλη μέρα με τον σύντροφό σου. Τώρα, που είσαι μόνος σου, θα βρεις πάλι την άνεση του σπιτιού σου και… του κρεβατιού σου. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, αλλά μετά θα δεις ότι, ίσως, είναι και καλύτερα.

3. Θα αρχίσεις να προσέχεις πάλι τον εαυτό σου

Ένα λάθος που κάνεις μέσα στις σχέσεις είναι ότι αφήνεις τον εαυτό! Τώρα, όμως, που είσαι μόνος, μπορείς να αρχίσεις πάλι να τον προσέχεις!

4. Κρατάς επαφή με τους φίλους σου

Μπορεί όσο ήσουν σε σχέση να είχες χαθεί για λίγο από τους φίλους σου. Όταν είσαι μόνος, μπορείς να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο.

5. Γίνεσαι πιο παραγωγικός

Δεν έχεις να σκέφτεσαι και για τον άλλο, αλλά και για ότι έχετε κανονίσει μαζί! Οπότε, επικεντρώνεσαι στη δουλειά και γίνεσαι πιο παραγωγικός!

6. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου

Βρίσκεις ότι άλλαξε μέσα σου. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ήξερες και μαθαίνεις να τον αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου. Το να μείνεις για λίγο μόνος, τελικά, κάνει καλό!

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ