Σάλος σε νησί: Ο γαμπρός, με τη μάνα και την κόρη – Τον πάνε δικαστικά

Σάλος σε νησί: Συνέβη σε μεγάλο νησί της χώρας και τώρα τη λύση δίνουν τα ελληνικά δικαστήρια όπου κατέφυγαν λόγω φωτογραφιών

Σκηνές Αναστασίας σε αντίθετη πλοκή έφεραν τους εμπλεκόμενους στις δικαστικές αίθουσες…

Τον ίδιο εραστή μοιράζονταν μητέρα και κόρη από μεγάλο ελληνικό νησί, αλλά στο τέλος τον έσυραν στα δικαστήρια, καθώς εκείνος φέρεται ότι δημοσίευσε άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής.

Η «πιπεράτη» υπόθεση με τις ροζ πτυχές και πρωταγωνίστριες τις δύο γυναίκες, που κατέθεσαν μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, έχει προκαλέσει πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή του ανατολικού τμήματος του νησιού.

Πριν από δύο χρόνια η 41χρονη (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο. Ωστόσο, κάποια στιγμή χώρισαν με τον άνδρα… να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της κόρη της. Έτσι, πέρυσι έκανε σχέση με την 21χρονη κόρη της γυναίκας, με την οποία επίσης χώρισε τον περασμένο Μάιο.

Τότε ξεκίνησε η υπόθεση που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την 23χρονη σήμερα κοπέλα και τη 43χρονη μητέρα της να έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον του πρώην εραστή τους.

Σάλος σε νησί: Ο γαμπρός, με τη μάνα και την κόρη – Τον πάνε δικαστικά

Οι άσεμνες φωτογραφίες και οι απειλές

«Όπως καταγγέλλουν μητέρα και κόρη, ο 37χρονος -σήμερα- τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων.

Όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί.

Με την αίτησή της ζητά να σταματήσει ο πρώην σύντροφός της να την προσβάλει κα να μειώνει την προσωπικότητά της, και σε διαφορετική περίπτωση να του επιβληθεί προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση των όρων της απόφασης που θα εκδοθεί.

Έγινε κι αυτό: Σάλος ξέσπασε στις Σέρρες με τις δυο 40αρες που ξεζούμισαν έναν 17χρονο μαθητή λυκείου

«Ο 37χρονος δεν συμμορφώθηκε με καμία από τις συστάσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, οπότε αναγκαστικά προσφύγαμε στα δικαστήρια για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή που τον υποχρεώνει (έως την έκδοση της απόφασης) να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μην στέλνει στην ίδια ή σε τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και φυσικά να μην δείχνει σε τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο που την απεικονίζουν.

Επίσης απαγορεύεται να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, είτε στο σπίτι της, είτε στη δουλειά της, να την απειλεί ή να την βρίζε κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά», λέει σε εφημερίδα, η δικηγόρος της κοπέλας, η οποία πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για κακουργηματική πράξη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ