Έγινε το έλα να δεις: Πεθερά και νύφη μαλλιοτραβήχτηκαν μετά το γάμο στο κέντρο


Έγινε το έλα να δεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στο γαμήλιο τραπέζι μεταξύ πεθεράς και νύφης, ενώ στο τσακ δεν υπήρξε σύρραξη

Λίγο το αλκοόλ, λίγο το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που έχουν μερικές μανούλες με τους γιους και λίγο οι προηγούμενες φασαρίες που έχουν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν, δεν άργησε να γίνει το κακό μπροστά στα έκπληκτα μάτια 200 και πλέον καλεσμένων και υπαλλήλων του κτήματος.

Αφορμή για τον καυγά ήταν ο… πρώτος χορός. Δεν είδε με καλό μάτι η πεθερά τη νύφη που άρχισε να χορεύει (με παραγγελιές) τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο χορό και επενέβη η πεθερά ως ταύρος εν υαλοπωλείο.

Τραβούσε την τρέσα η πεθερά, έβριζε η νύφη και ο γαμπρός με τους παρευρισκόμενους έμειναν “παγωτό” με όσα έβλεπαν.

Επί ένα λεπτό αντάλλαζαν μπινελίκια, σφαλιάρες και κλωτσιές, ενώ οι ψυχραιμότεροι που προσπάθησαν να επέμβουν και να τις χωρίσουν, παραλίγο να έρθουν στα χέρια μεταξύ τους, όταν μπερδεύτηκαν τα σόγια.

Έγινε το έλα να δεις: Πεθερά και νύφη μαλλιοτραβήχτηκαν μετά το γάμο στο κέντρο

Και όλα αυτά, έγιναν νωρίς, πριν ακόμα αρχίσουν να τα τσούζουν για τα καλά. Μάλιστα, από το σόι του γαμπρού, έφυγαν αρκετοί καλεσμένοι, βρίζοντας τη νύφη.

Το γλέντι για λίγο διακόπηκε, η πεθερά απομονώθηκε και άκουσε τα εξ αμάξης από τον γιό της, ενώ η νύφη κατέβασε τρία ποτήρια ουίσκι για να ξεχάσει ότι έγινε την ώρα του γλεντιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Μάλιστα, όλο το σκηνικό καταγραφόταν από κάμερες που ήταν στο σημείο για να δημιουργηθεί το βίντεο του γάμου.

Πάντως η βραδιά κύλισε ήρεμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που έφυγαν όλοι. Οι πεθερές δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, όπως και η νύφη με την πεθερά.

Το τι έγινε την άλλη μέρα, κανείς δεν το έχει μάθει ακόμα.

Αυτά βέβαια, καλό είναι να μη γίνονται. Ιδίως, σε τέτοιες περιστάσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ