22χρονη μοιράζεται την πιπεράτη ιστορία της: “Μας άκουσε όλη η Νέα Φιλαδέλφεια”


22χρονη μοιράζεται την πιπεράτη ιστορία της: Καλό είναι να έχουμε φαντασιώσεις, αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα το έκανε πολύ πολύπλοκο

Ζω σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Νέας Ιωνίας στον 2ο όροφο. Στον πρώτο μένουν οι γονείς μου. Εδώ, οι δρόμοι, θα έλεγα αρκετά στενοί, ενώ τριγύρω, υπάρχουν πολυκατοικίες.

Το δωμάτιό μου βλέπει προς το δρόμο και πάντα συνήθιζα να έχω ανοικτά τα πατζούρια και κλειστό το τζάμι με την κουρτίνα, ενώ έχω ένα κόκκινο φωτιστικό που δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης στο δωμάτιο, φωτίζοντάς το απαλά.

Στην ίδια ευθεία απέναντί μου, μένει ένα ζευγάρι που είναι περίπου 40 ετών. Και οι δυο, είναι όμορφοι και ταιριαστοί, ενώ δείχνουν να αγαπιούνται πολύ. Είναι στην πολυκατοικία τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια και αρκετές φορές όταν βγάζω τη σκυλίτσα μου βόλτα, συναντάω πότε τον ένα και πότε τον άλλο που βγάζουν και αυτοί μια υπέροχη σκυλίτσα βόλτα, ανταλλάσσοντας τυπικούς χαιρετισμούς.

Στο δωμάτιό μου χαλαρώνω αρκετές ώρες. Είτε βλέποντας ατελείωτα βίντεο ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου με τα απολύτως απαραίτητα, είτε παίζοντας μόνη μου χωρίς τα… απαραίτητα!

22χρονη μοιράζεται την πιπεράτη ιστορία της: “Έκανα την φαντασίωσή μου πραγματικότητα”

Ένα βράδυ γύρω στις 12 και κάτι και ενώ χαλαρώνω βάζοντας το χέρι μου χαμηλά, πλημμυρισμένη με το κόκκινο φως του φωτιστικού, στην απόλυτη ησυχία της γειτονιάς, άκουσα βογκητά από την απέναντι πολυκατοικία, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη μου στα ύψη.

Σάλος σε νησί: Ο γαμπρός, με τη μάνα και την κόρη – Τον πάνε δικαστικά

Το κρεβάτι μου είναι ακριβώς απέναντι από την μπαλκονόπορτα και οι κουρτίνες είναι σχεδόν διάφανες, επιτρέποντάς μου να δω πεντακάθαρα απέναντι. Διαπίστωσα, ότι οι αγαπημένοι μου γείτονες, ήταν ακριβώς απέναντι μου, η κοπέλα είχε στηθεί στα τέσσερα στα κάγκελα του μπαλκονιού και ο γείτονας ήταν από πίσω της, δίνοντας πόνο!

Τρελάθηκα από την κ….. Άρχισα να παίζω δυνατά και να τους παρακολουθώ σαν τρελή. Άφησα το κινητό και τα πονηρά βίντεο που έβλεπα και απολάμβανα live για πρώτη φορά στη ζωή μου κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Είχα γίνει τόσο χάλια εκεί κάτω, που παίζει να μην το είχα ξαναζήσει.

22χρονη μοιράζεται την πιπεράτη ιστορία της: “Έκανα την φαντασίωσή μου πραγματικότητα”

Σε κάποια φάση και ενώ τους παρακολουθούσα, σταματάνε, κάθεται η κοπέλα στα γόνατα, παίρνει το κινητό της και αρχίζει να τον τραβάει βίντεο ενώ τον γλύφει. Αυτό που ζούσα δεν ήθελα να τελειώσει ώσπου με διέκοψε ο ήχος από το WhatsApp του κινητού μου.

Σούσουρο: Πεθερά «έπιασε» τη νύφη καβάλα στον εραστή στο γλέντι του γάμου της

Αστραπιαία είδα ποιος είναι και βλέπω ότι η Αλίκη, η κοπέλα από απέναντι που έπαιρνα μάτι, μου είχε στείλει μόλις μήνυμα. Αρπάζω το κινητό και βλέπω το βίντεο που τραβούσε ενώ τον έγλυφε ενώ με προσκάλεσε να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Σε πέντε λεπτά ήμουν εκεί. Χωρίς να το σκεφτώ. Το τι έγινε δεν μπορώ να το περιγράψω. Μας άκουσε όλη η Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζω, όχι οι γονείς μου!

Το τι γίνεται από τότε, είναι και αυτό απερίγραπτο. Το κάνουμε συχνά και κολασμένα, ενώ κάθε φορά είναι ακόμα και πιο καλό.

Αυτό που μου αποκάλυψε ο Σταύρος, είναι ότι φαινόμουν πεντακάθαρα μέσα από τις κουρτίνες και αυτό ήταν που τους άναβε, αποφασίζοντας να μου δώσουν ένα 20λεπτο live show, για να… σπάσει ο πάγος όπως χαρακτηριστικά μου είπε!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ