Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 13η ημέρα του Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η ημέρα είναι βοηθητική για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις

Τις πρωινές ώρες ο Άρης προχωρά στον Υδροχόο, στο ζώδιο που μάχεται υπέρ της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Επίσης ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη και θα μπει μπροστά για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των άλλων και όχι μόνο τα δικά του. Η επιτυχία πρέπει να έρθει επειδή το άτομο στηρίχθηκε στις δικές του δυνάμεις. Αγαπά την πρωτότυπη σκέψη και δράση, τις νέες ιδέες και στην ερωτική του ζωή πειραματίζεται αρκετά. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 22/03 σε αυτό το ζώδιο, ταλαιπωρώντας λίγο περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Κριό σχηματίζοντας μάλιστα το μεσημέρι εξάγωνο με τον Ερμή, μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα – Ευκολία στην εκδήλωση των συναισθημάτων

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα υπάρχει συγκαταβατική διάθεση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δοτικότητα, ενσυναίσθηση, φαντασία, έμπνευση. Στον αισθηματικό τομέα θετικά ανοίγματα θα προκύψουν τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης.

Στις επαφές θα υπάρξουν εξακριβώσεις, οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα ξεκαθαρίσουν τις μπερδεμένες καταστάσεις, φεύγουν οι αμφίδρομες σκέψεις. Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη για φλερτ, για συναναστροφές και για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές και εισπράξεις.

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 23 Μαρτίου, θα υπάρξει διάθεση για ριζοσπαστικές αλλαγές, το πνεύμα θα είναι δυναμικό και ανεξάρτητο. Τολμηρές αποφάσεις θα παρθούν, στόχος θα είναι να αλλάξουν τα ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα και να δοθεί θετική εξέλιξη. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και οι συνεργασίες πού θα οδηγήσουν σε επαγγελματική άνοδο.

Οι δυναμικοί και μαχητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να δώσουν μια ουσιαστική ώθηση στις υποθέσεις τους. Στον αισθηματικό τομέα οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες ενδεχομένως να δώσουν έμφαση στις εφήμερες ή περιστασιακές σχέσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή οι συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, λύσεις θα δοθούν σε επίμαχα ζητήματα που προβληματίζουν και προκαλούν αβεβαιότητα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας και συναντά σε μια όψη εξαγώνου τον Ερμή, καθιστώντας τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα θετική για συζητήσεις και επαφές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την. Δευτερευόντως σήμερα φεύγει ο Άρης από τον Αιγόκερω, από μια θέση που σας ταλαιπώρησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Θα περάσει στον φιλικό σας Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, των ομοϊδεατών, αλλά και των στόχων σας. Κάποιοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο συνεργασίας. Άλλοι να βάλετε μπροστά και να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σας στόχο. Ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να φανεί βοηθητική η νέα θέση του Άρη.

Ταύρος

Η μέρα είναι θετική για να κάνετε πρακτική δουλειά ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν σε οικονομικά ή συνεργασίες. Το σημαντικό νέο όμως της Τρίτης είναι η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, ακριβώς στο Μεσουράνημα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Το Μεσουράνημα είναι το ψηλότερο σημείο στον αστρολογικό μας χάρτη, εκεί που γινόμαστε ορατοί στον κόσμο, στην κοινωνία και συνδέεται πέρα από το κοινωνικό μας στάτους και με τις φιλοδοξίες μας. Ο Άρης λοιπόν ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας στόχων κι από δω και κάτω την περισσότερη ενέργεια σας θα τη διαθέτετε για την προώθηση των στόχων σας όποιοι κι αν είναι αυτοί. Για κάποιους όλο αυτό μπορεί να αφορά στη δουλειά. Για άλλους μπορεί να είναι τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας τους. Ο Υδροχόος ως ζώδιο συνδέεται και με αλλαγές. Μπορεί λοιπόν να έχετε κάποιες χωροταξικές αλλαγές στην πορεία της άνοιξης.

Δίδυμοι

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μάλιστα σήμερα θα υπάρχει ένα ενθαρρυντικό κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές σας, προσωπικές κι επαγγελματικές. Από σήμερα έχουμε ακόμη μια αλλαγή. Ο Άρης περνά στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό προς το δικό σας ζώδιο και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Θα έχετε περισσότερες ιδέες για τα μελλοντικά σας σχέδια, θα εστιάσετε στη γνώση αν είστε σπουδαστές κι έχετε προετοιμασία εξετάσεων ή θα βάλετε μπροστά τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια για να τα υλοποιήσετε. Η συμβουλή μου: όσο πιο ανοιχτόμυαλα προσεγγίσετε μια κατάσταση και δεν μπείτε σε διαδικασία ελέγχου και βολέματος τόσο καλύτερα θα σας βγει.

Καρκίνος

Μετά από επτά εβδομάδες μεγαλύτερης πίεσης και άγχους έχοντας απέναντι σας τον Άρη να σας πολιορκεί, σήμερα ο πλανήτης της δράσης περνά στον Υδροχόο και μέχρι τις 22/03 θα σας απασχολήσουν τόσο θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τις οικονομικές συμφωνίες, τα «βαθιά» νερά των σχέσεων σας, αλλά και θέματα που αφορούν στην υγεία. Σαφώς δεν είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διέλευση αυτή, αφού η υδάτινη κι ευαίσθητη φύση σας νιώθει άβολα στο πιο αέρινο και ψυχρό περιβάλλον του Υδροχόου, αλλά με λίγη υπομονή και αποδοχή των συναισθημάτων που προκύπτουν αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους σκοπέλους.

Λέων

Η μέρα είναι θετική με το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ερμή στον Υδροχόο. Αξιοποιήστε την με κάθε τρόπο για να έχετε θετικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από σήμερα το πρωί ο Άρης περνά απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύοντας τον συγκεκριμένο τομέα ως τον πιο σημαντικό μέχρι τις 22 Μαρτίου. Εκεί μπορεί να παιχτούν πολλά σενάρια τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να κάνετε νέες συμμαχίες, να μπείτε σε διαπραγματεύσεις επαγγελματικές, να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη μπορεί ένας συνεργάτης ή ο σύντροφος σας να είναι παράγοντας έντασης…

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν είτε στα οικονομικά είτε στα οικογενειακά σας ζητήματα. Από το πρωί σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει προτεραιότητα θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τη δουλειά σας. Ο μεγαλύτερος θησαυρός που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι η υγεία μας. Όσο δεν τον υπολογίζουμε και τον θεωρούμε δεδομένο τόσο πιο αυτοκαταστροφικοί γινόμαστε. Ασχοληθείτε λοιπόν δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας για να διατραφεί πιο σωστά, να ασκηθεί, να κοιμηθεί καλύτερα. Από την άλλη με τον Άρη μέσα στον χώρο της δουλειάς μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με συνεργάτες, τα οποία έρχονται στο προσκήνιο από τώρα μέχρι τις 22/03.

Ζυγός

Μετά από επτά εβδομάδες που βρισκόταν σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας ο Άρης στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα σωρό ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και εντάσεις, τώρα περνά σε ένα πιο φιλικό και υποστηρικτικό σε σχέση με το δικό σας ζώδιο. Αφενός είναι μια ωραία περίοδος για τα δημιουργικά σας σχέδια, για την ερωτική σας ζωή, θα αναζωογονήσει τις σχέσεις, ενώ θα είναι βοηθητικός αν θέλετε και σε θέματα απόκτησης παιδιών. Σε κάθε περίπτωση το σύμπαν σας δίνει ένα ευχάριστο διάλειμμα για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να διασκεδάσετε και λίγο περισσότερο.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης (ο μοντέρνος είναι ο Πλούτωνας) περνά σήμερα στον Υδροχόο κι αυτό είναι το μεγάλο νέο της ημέρας για σας, αφού η παραμονή του σε ένα τόσο αέρινο και «αταίριαστο» περιβάλλον θα κάνει τη διάθεση σας να έχει σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει μια μανία να αλλάξετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε διακοσμητικές αλλαγές, μέχρι να το ξαναχτίσετε από την αρχή. Θα είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη ένταση και σε οικογενειακά ζητήματα ή μια περίοδος προετοιμασίας για ένα νέο ξεκίνημα που ίσως έχει μεγαλύτερη νευρικότητα και άστατα προγράμματα. Σήμερα η έμφαση της ημέρας είναι σε θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας και μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα και στα δυο.

Τοξότης

Μια πιο γλυκιά μέρα είναι για σας η Τρίτη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς σας ταιριάζει πιο πολύ η Σελήνη στον Κριό που σχηματίζει μάλιστα και μια υπέροχη όψη εξαγώνου με τον Ερμή στον Υδροχόο. Θα είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους πιο επικοινωνιακοί και με περισσότερη διάθεση να φλερτάρετε. Από την άλλη, σήμερα περνά ο Άρης στον Υδροχόο σε μια πιο υποστηρικτική όψη προς το ζώδιο σας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών και των σχέσεων με φίλους, συνεργάτες, γείτονες, στενούς συγγενείς. Από τώρα μέχρι τις 22/03 θα είναι ένα διάστημα που ευνοεί την επικοινωνία, το να βρείτε τους τρόπους για να παρουσιάσετε τις ιδέες, τις σκέψεις και τη δουλειά σας με ένα πιο πειστικό τρόπο. Οι ρυθμοί θα ανέβουν και θα έχετε πολλές επαφές και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το πρωί ο Άρης αναχωρεί από το ζώδιο σας για τον Υδροχόο που θα περάσει τον χρόνο του μέχρι τις 22/03. Καταρχάς αυτό σημαίνει ότι σταματούν οι μεγάλες πιέσεις και τα άγχη που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα. Αν είχατε αγωνία για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων στη δουλειά, στην υγεία και στο σπίτι, τώρα μπορεί να ηρεμήσετε λίγο διότι θα λάβετε απαντήσεις. Από τη θέση του στον Υδροχόο ο Άρης θα βρίσκεται μέσα στο 2ο Ηλιακό σας σπίτι που αφορά στα οικονομικά. Θα εξερευνήσετε τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή αν είχατε κάποια καλή ιδέα το προηγούμενο διάστημα τώρα θα δείτε αν μπορείτε να την υλοποιήσετε πρακτικά. Γενικώς, ενώ θα είναι μια περίοδος με έξοδα θα σας βοηθήσει ταυτόχρονα να βρείτε και νέους πόρους.

Υδροχόος

Σε αναμμένα κάρβουνα θα είστε αγαπητοί μου Υδροχόοι από σήμερα που ο Άρης περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 22 Μαρτίου που θα εξέλθει. Από τη μια το να φιλοξενείς τον πλανήτη της δράσης, της υψηλής ενέργειας και της διεκδίκησης είναι εξαιρετικά θετικό, διότι θα σας δώσει το απαραίτητο θάρρος να κυνηγήσετε με ορμή και πάθος αυτά που θέλετε. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος με περισσότερο άγχος, πιο ασφυκτικά καθημερινά προγράμματα, περισσότερη ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει σαφώς να είστε πιο προσεκτικοί και σε θέματα υγείας, να μην κάνετε απερισκεψίες και να μην είστε παρορμητικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Σήμερα παρόλα αυτά για σας είναι μια υπέροχη μέρα, που μπορείτε να επικοινωνήσετε στο περιβάλλον σας με θετικό τρόπο αυτά που σκέφτεστε.

Ιχθύες

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Σήμερα όμως το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 22/03 μέσα στον τομέα που σχετίζεται με το τέλος των καταστάσεων, της ανάπαυσης και του παρασκηνίου. Καταρχάς το διάστημα αυτό έχετε όλες τις δικαιολογίες για να ξεκουραστείτε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση, την ψυχική σας υγεία. Δευτερευόντως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια σχετική προετοιμασία για πράγματα που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα, όταν περάσει στο δικό σας ζώδιο ο Άρης. Για τους σπουδαστές μπορεί να είναι η περίοδος της μελέτης πριν τις εξετάσεις, για έναν επαγγελματία η έρευνα, η προετοιμασία για ένα μελλοντικό πόνημα. Ακόμη, θα είναι μια περίοδος με αρκετά μυστικά, παρασκήνιο ή επαφές που δεν θέλετε να γνωστοποιήσετε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ