Οικονομόπουλος: «Δεν αλλάζω άποψη για την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια»


Απάντηση για τις αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος την Τετάρτη το πρωί, στην εκπομπή «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος τον συνάντησε στο αεροδρόμιο: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη! Αυτή είναι η γνώμη μου και μένουμε εκεί».

Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξή του, ο Νίκος Οικονομόπουλος, είχε υποστηρίξει τα εξής:

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Στη συνέχεια, βέβαια, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για την μεγάλη αγάπη που του δείχνει ο κόσμος αλλά και για τα θετικά λόγια που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εκείνον:

«Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω; Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ