Αντίθεση και από την Φωτεινή Αραμπατζή στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια


«Σήμερα η τεκνοθεσία αύριο η παραγγελία» είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια

Νέα διάσταση απόψεων από κυβερνητικό βουλευτή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με την Φωτεινή Αραμπατζή να παίρνει την σκυτάλη ασκώντας κριτική.

«Πώς θα προστατευτούν τα παιδιά; Υπάρχουν παιδιά που ζουν και αναπτύσσονται σε ομόφυλες οικογένειες, δεν στρουθοκαμηλίζουμε. Άρα τυχόν κενά του συμφώνου συμβίωσης πρέπει να τα ρυθμίσουμε», είπε.

«Ψευτοδιλήμματα τύπου ακατάλληλοι ετερόφυλοι γονείς κατάλληλοι ομόφυλοι δεν προσφέρουν στην αλήθεια», πρόσθεσε.

Είπε ακόμη πως κάποιος θα προσποιείται την μάνα και η σύγχυση δεν θα είναι αόρατη σε ένα ζευγάρι ανδρών. «Ο ρόλος της μάνας είναι αναντικατάστατος», τόνισε «Σήμερα η τεκνοθεσία αύριο η παραγγελία», κατέληξε.

Την διαφωνία του νωρίτερα με το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο εξέφρασε και ο Χαράλαμπος Αθανασίου. «Σκοπός του νομοσχεδίου είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και όχι η προστασία των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμη πως «η συνταγματική έννοια του γάμου περιορίζεται στα ουσιώδη στοιχεία»

Γίνεται λόγος για μόνιμη συμβίωση δύο προσώπων διαφορετικού φύλου και είναι ανυπόστατη κάθε άλλη διάσταση. «Στη ΝΔ είναι επόμενο να προσεγγίζουμε αξιακά ζητήματα από διαφορετική σκοπιά αλλά πάντα με ενότητα και ευθύνη», είπε στο τέλος και διεμήνυσε πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο .

Υπενθυμίζεται πως ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως θα απέχει από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου, μετά τον Θάνο Πλεύρη και μετά και τους Μίλτο Χρυσομάλλη, ‘Αννα Καραμανλή και Ευρυπίδη Στυλιανίδη, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ