Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ για την αποχή Πολάκη: «Θα υπάρξει επακόλουθο 100%»


Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου μιλά στην «Επόμενη μέρα» για τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την απόφαση του Παύλου Πολάκη να απέχει από την ψηφοφορία.

Νωρίτερα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο προσφιλές κοινωνικό δίκτυο, ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε πως θα απέχει τελικά από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με πρόσχημα χειρουργείο φίλου του που έπρεπε να διεκπεραιώσει.

Η διαφοροποίηση του Κρητικού βουλευτή προκαλεί φουρτούνα στην Κουμουνδούρου με στελέχη να ζητούν από τον Στέφανο Κασσελάκη να τον διαγράψει. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που προκρίνουν τις κυρώσεις ώστε να πέσει στα «μαλακά», απομακρύνοντάς τον από την θέση του συντονιστή τομεαρχών στο κόμμα.

Το κλίμα για τον Παύλο Πολάκη είναι βαρύ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς είχε αντιδράσει λίγες ημέρες πριν από την Κεντρική Επιτροπή, στην κομματική γραμμή για υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα, όπως και για το θέμα των F-35, που τον έφερε σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του…αψύ Κρητικού στο κόμμα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ