Αληθινή ιστορία 26χρονης: “Πήγα με τον παντρεμένο καθηγητή της γυμναστικής και…”


Αληθινή ιστορία 26χρονης: Έξι χρόνια αφού είχα αποφοιτήσει από το σχολείο, ξεκίνησα να έχω σχέση με τον παλιό καθηγητή της γυμναστικής μου

Στο λύκειο ήταν όλες ερωτευμένες μαζί του. Ήταν ψηλός, γυμνασμένος και καταγάλανα μάτια και απίστευτο βλέμμα. Η ιδέα πως ήμουν μαθήτριά του και το γεγονός πως η διαφορά ηλικίας ήταν ένα ταμπού, με έκανε να τον θέλω ακόμη περισσότερο.

Όταν ήμουν 17, άρχισα να έχω φαντασιώσεις πως θα βρισκόμασταν μόνοι στο γραφείο του μετά την προπόνηση. Όλοι γνωρίζαμε πως ήταν παντρεμένος και μάλιστα κυκλοφορούσαν φήμες πως τη χρονιά που εγώ αποφοιτούσα θα έκαναν και παιδί.

Ακόμη και τότε όμως, τον φλέρταρα και εξακολουθούσα να νιώθω αυτό το κάψιμο στο στομάχι κάθε φορά που τον κοιτούσα. Σκεφτόμουν όμως ότι θα φύγω για σπουδές, οπότε ήξερα ότι δεν υπήρχε κάποια προοπτική.

Αρκετά χρόνια μετά και ενώ εγώ έμενα στη Βοστόνη, αποφάσισα να τον κάνω φίλο μου στο LinkedIn. Έπαθα σοκ όταν μου έστειλε από μόνος του μήνυμα για να με ευχαριστήσει για το αίτημα λέγοντάς μου πως είμαι στα καλύτερά μου και κλείνοντας το μάτι(!)

Αρχίσαμε να ανταλλάζουμε συνεχώς μηνύματα σε σημείο που με ρώτησε πώς θα μου φαινόταν μια βόλτα από το σχολείο φορώντας το σορτσάκι της προπόνησης!

Δεν πίστευα πως όλο αυτό γινόταν στην πραγματικότητα, ειδικά μετά από τόσο καιρό! Αυτός ήταν ο άνθρωπος που μου έβαζε 15 στη γυμναστική επειδή βαριόμουν να τρέξω γρήγορα στο μάθημά του!

Αποφασίσαμε να συναντηθούμε μαζί με άλλους συμμαθητές μου από το σχολείο σε ένα κινέζικο εστιατόριο. Η συνάντηση πέρασε πολύ αργά και βασανιστικά μέχρι που μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και χαμηλώσαμε τα καθίσματα… Συμπεριφερόταν τελείως σαν εργένης και δεν φαινόταν να ντρέπεται καθόλου που τριγυρνούσε μέσα στην πόλη με μία παλιά του μαθήτρια.

Η σχέση μας κράτησε περίπου 4 μήνες. Κάναμε σεξ κάποιες φορές και τελικά όλο αυτό που είχα πλάσει στη φαντασία μου ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα γιατί το σεξ ήταν τραγικό. Εκτός αυτού αποδείχθηκε τελείως τρελός.

Αληθινή ιστορία 26χρονης: “Πήγα με τον παντρεμένο καθηγητή της γυμναστικής και…”

Ο άνθρωπος που είχε ένα μοντέλο για γυναίκα και δύο παιδιά μου ζητούσε να πηγαίνω σπίτι του κάθε φορά που η γυναίκα του έβγαινε για τρέξιμο και ήθελε να εμφανιστώ τυχαία την ώρα που θα ήταν μαζί σε ένα εστιατόριο για να με συναντήσει στις τουαλέτες.

Στην αρχή είχα νιώσει απαίσια. Αισθανόμουν σαν το παιχνίδι του και το χειρότερο είναι ότι και η ίδια συμπεριφερόμουν έτσι. Πλέον σκέφτομαι πως ήμουν αρκετά νέα και είχα πολύ λίγες εμπειρίες ώστε να ξέρω πως να χειριστώ μία τέτοια κατάσταση. Εάν σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο που σκέφτομαι τώρα, θα του είχα πει όχι από την αρχή. Τον απομυθοποίησα πλήρως και όλη η ιδέα ήταν τελείως αξιολύπητη.

Σάλος στην Πάτρα: Η γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις – Ο πεθερός δεν την έβλεπε για πρώτη φορά…

Δεν μου άρεσε καθόλου το πώς εξελίχθηκε σαν άνθρωπος στη σκέψη μου: ήταν γλοιώδης και προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποφύγει την έγγαμη ζωή του εισβάλλοντας στη δική μου.

Ήθελε διαρκώς να φαίνεται κουλ και σέξι και όλο αυτό άρχισε να λειτουργεί αντίστροφα σιγά σιγά. Για μένα πλέον είναι ένας ξοφλημένος γυμναστής που κοροϊδεύει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Σίγουρα μπορώ και καλύτερα.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ