Κηδεύονται η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασσάκης που δολοφονήθηκαν στο μακελειό στη Γλυφάδα


Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία της Μαρίας Καρνέση που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα και του Αντώνη Βλασσάκη στο κοιμητήριο της Βούλας.

Την περασμένη Δευτέρα αμφότεροι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου που μπήκε στην ναυτιλιακή εταιρεία που εργάζονταν στη Γλυφάδα και τους πυροβόλησε.

«Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ» ανέφερε το μήνυμα που πολύ πιθανό να έστειλε η Δέσποινα Καρνέση στον λατρεμένο σύζυγό της. Η γυναίκα που βρισκόταν στην εταιρεία την ώρα του μακελειού βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Κλειδί η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα – Τι περιμένουν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Καρνέση, λόγω του σοκ που έχει υποστεί, δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής να σταθεί απέναντι στους αστυνομικούς και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως η κατάθεση της θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς η γυναίκα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και είναι η μόνη που θα μπορούσε να φωτίσει τις σκοτεινές γωνίες της τραγικής ιστορίας και να αποκαλύψει ποιοι ήταν οι λόγοι που ο δράστης, κατά κόσμον Άρης, πήρε τόσο αδίστακτα τη ζωή τριών ανθρώπων.

Σίγουρα η απόλυση του από την επιχείρηση της οικογένειας έπαιξε σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του. Συναισθηματικό όχι οικονομικό, μιας και ο δράστης διέθετε μεγάλη οικονομική επιφάνεια που θα του επέτρεπε να μην ξαναδουλέψει ποτέ. Τι ήταν λοιπόν αυτό που του όπλισε το χέρι; Ήταν το γεγονός ότι πίστευε πως μέλη της οικογένειας και κυρίως η Μαρία Καρνέση, τον βγάζει από το σπίτι που έμενε;

Αν και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια προκύπτει πως το σπίτι στο οποίο έμενε ο 76χρονος δεν ανήκει στην Μαρία Καρνέση, και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να τον απομακρύνει, από τις καταθέσεις των μαρτύρων που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές αποκαλύπτεται πως για κάποιο λόγο ο δράστης θεωρούσε πως πρόκειται να διωχθεί από την οικία και πως υπεύθυνη για αυτό ήταν κυρίως η Μαρία Καρνέση.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον καπετάνιο που δολοφονήθηκε στη Γλυφάδα από τον Αιγύπτιο

Εν τω μεταξύ, χθες Πέμπτη (15/2) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του αδικοχαμένου καπετάνιου η οποία την ώρα που τον αποχαιρετούσε με δάκρυα στα μάτια εξήρε το ήθος και το χαρακτήρα του 74χρονου ο οποίος θυσιάστηκε για να σώσει τους εργοδότες του.

«Τι να πω εγώ; Να μιλήσω εγώ για αυτόν; Δεν είμαι άξια. Ήταν τέτοιος άνθρωπος, θυσιάστηκε. Ήταν Άγιος άνθρωπος, Άγιος», είπε με λυγμούς η χήρα του θύματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ