Σέρνονται οι διανομείς φαγητού στη γειτονιά της φιλήδονης ξανθιάς – Τους έχει στραγγίξει


Σέρνονται οι διανομείς φαγητού: Και τι να ασχολείται με αγγελίες και διαδικασίες… Απλά τα πράγματα. Παραγγέλνει τις πίτσες της, τρώει και τους ντελιβεράδες… Και τους φίλους τους

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση επαρχιακής πόλης πριν λίγες ημέρες, μετά από φωνές που ακούστηκαν από οικία της πόλης, για τις οποίες ενημέρωσαν κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Πηγή των φωνών φέρεται πως ήταν μία ξανθιά επιχειρηματίας, η οποία όμως δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο, αφού οι φωνές δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βιαιοπραγίας εναντίων της, αλλά… ενός ερωτικού πάρτι που είχε στήσει η ίδια, με delivery boys που δουλεύουν σε επιχειρήσεις του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού site τα πάρτι για την …άτακτη ξανθιά επιχειρηματία με τα delivery boys, είναι συχνά και οι γείτονες πλέον δυσανασχετούν, αφού γνωρίζουν τον λόγο των ουρλιαχτών.

Παραγγέλνει και το γλεντάει! Η πίτσα πάει σύννεφο…

Ανω κάτω έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες τη γειτονιά της με τις κραυγές ηδονής της χυμώδης ξανθιά επιχειρηματίας με ακόρεστες σεξουαλικές ορμές, η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους… delivery φαγητού.

Η αχόρταγη γυναίκα υποδέχεται σχεδόν κάθε βράδυ παρέες νεαρών αντρών και του… δίνουν και καταλαβαίνει, κάνοντας τους γείτονές της στην όμορφη πόλη να έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Η προτίμηση της φιλήδονης επιχειρηματία στους πιτσιρικάδες διανομείς γρήγορου φαγητού είναι σαφής και απροκάλυπτη, αφού, σύμφωνα με τους περιοίκους, οι παραγγελίες φτάνουν στο σπίτι της αν όχι κάθε βράδυ, τουλάχιστον κάθε δεύτερο.

Όμως, δεν αποτελούν παρά μόνο μία πρόφαση, καθώς αυτό που πραγματικά θέλει η εκρηκτική ξανθιά είναι να χαρίζει καυτές στιγμές στους ντελιβεράδες και να περνά μαζί τους αξέχαστες νύχτες.

Μάλιστα, φαίνεται ότι η έκφυλη επιχειρηματίας δεν έχει το παραμικρό ταμπού, αφού, αν τύχει και το delivery boy φέρει μαζί του κάποιον φίλο ή συνάδελφό του, εκείνη θα τον δεχτεί μετά χαράς για να ξεκινήσουν όλοι μαζί το «πάρτι», που συνοδεύεται από μπόλικο αλκοόλ και κάθε λογής (και μεγέθους) sex toys!

Σέρνονται οι διανομείς φαγητού στη γειτονιά της φιλήδονης ξανθιάς – Τους έχει στραγγίξει

Ασταμάτητα ουρλιαχτά

Οι γείτονες τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι από ένα σπίτι ακούγονται άγριες φωνές. Αποδείχτηκε ότι οι φωνές προέρχονταν από την ξανθιά γειτόνισσά τους, η οποία όμως δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο ούτε είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Αντίθετα, ήταν κραυγές ικανοποίησης και απόλαυσης, αποτέλεσμα των «ροζ» υπηρεσιών που της πρόσφεραν οι νεαροί υπάλληλοι επιχειρήσεων του κέντρου που διένειμαν φαγητό με τα μηχανάκια τους! Δεν έχει εξακριβωθεί, ωστόσο, αν οι νεαροί γλεντάνε με τη σέξι ξανθιά ανάμεσα στα δρομολόγιά τους ή μετά το τέλος της βάρδιας τους.

Το σίγουρο είναι ότι οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο σπίτι της διψασμένης για σεξ έχουν αναστατωθεί, καθώς τώρα γνωρίζουν και τον λόγο των ουρλιαχτών!

Πλέον, εκτός από όσα τους κάνουν να ιδρώνουν και να ξεϊδρώνουν, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις «κάψες» της ζωηρής γυναίκας, η οποία -όπως φαίνεται- αδιαφορεί για τις αντιδράσεις και τα βλέμματα που της ρίχνουν κάθε πρωί οι γείτονές της.

Το θέμα δεν έμεινε ασφαλώς μεταξύ των περιοίκων, καθώς οι «κακές γλώσσες» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Σε χρόνο μηδέν τα πιπεράτα «κατορθώματα» της όμορφης ξανθιάς έκαναν τον γύρο της πόλης, ωστόσο η «πρωταγωνίστρια» της ροζ ιστορίας εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα και να παραγγέλνει!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ