ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη «αδειάζει» Κασσελάκη και ζητά έκτακτη Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή


Τον Στέφανο Κασσελάκη μετά το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA, «αδειάζει» το πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη και θέτει σε συναγερμό το κόμμα. 

 

Έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ πριν από το συνέδριο του κόμματος, ζητά με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Όλγα Γεροβασίλη μετά το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA.

Η κυρία Γεροβασίλη ασκεί σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσσελάκη για το ερωτηματολόγιο iSYRIZA, τονίζοντας πως θα περίμενε πριν θέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ταυτοτικά ερωτήματα για το κόμμα στα μέλη , να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Γεροβασίλη:

«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στον ιστότοπο του #iSYRIZA την πρωτοβουλία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει τη γνώμη των μελών του κόμματος για θέματα που αφορούν στη δομή, στην ονομασία, στο λογότυπο, καθώς και στην πολιτική ταυτότητα του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ.

Πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας. Ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος. Θα περίμενα, επομένως, από τον Πρόεδρο, πριν θέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτά τα ταυτοτικά ερωτήματα για το κόμμα μας στα μέλη μας, να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση για τα παραπάνω. Το ελάχιστο που υποχρεούμαι να πράξω μετά απ’ όλα αυτά, είναι να ζητήσω άμεσα την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου. Πριν δηλαδή αυτό εξελιχθεί ντεφάκτο σε συνέδριο διάλυσης του κόμματος που ο Αλέξης Τσίπρας έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου και το οποίο παρέδωσε στον διάδοχό του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ