Χρήστος Κούτρας-Γιάννης Ντσούνος: Μιλούν για την αγάπη του κόσμου και την κοινή τους πορεία


Οι αταίριαστοι Γιάννης Ντσούνος και Χήστος Κούτρας μιλούν για την αγάπη του κόσμου, τα προγράμματα που παρακολουθούν στην τηλεόραση αλλά και για την πορεία τους ως τηλεοπτικό δίδυμο.

Οι δυο παρουσιαστές του ΣΚΑΙ μιλούν από κοινού και μεταξύ άλλων λένε αν έχουν σκεφτεί ποτέ να χωρίσουν τηλεοπτικά.

Ο κόσμος μπορώ να πω ότι σας αγαπάει και φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι για εσάς μια ηθική ανταμοιβή;

 Χρήστος Κούτρας: Δόξα τω Θεώ, την ώρα της εκπομπής οι περισσότεροι που βρίσκονται μπροστά στο κουτί είναι συντονισμένοι στον ΣΚΑΙ. Αυτό χαροποιεί όλη την ομάδα της εκπομπής γιατί εκτός από μένα και τον Ντσούνο είναι ο αρχισυντάκτης μας, ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο Γιώργος Δασιόπουλος και η Ελένη Ανδρεοπούλου. Για την υλική ανταμοιβή το αφήνω και το επισημαίνω γιατί ο κόσμος, επειδή δουλεύουμε στην τηλεόραση, έχει την εντύπωση πως λαμβάνουμε εκατομμύρια.

Γιάννης Ντσούνος: Βεβαίως και είναι. Άλλωστε όποιος ασχολείται με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα μέσα ενημέρωσης στον κό¬σμο απευθύνεται, στον κόσμο δίνει αναφορά, ο κόσμος τον κρίνει και ο κόσμος τον επιβραβεύει ή το αντίθετο. Οι τηλεθεατές κρίνουν εμάς και μας αρέσει που μας κρίνουν θετικά.

Αγαπημένο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση;

Χρήστος Κούτρας: Ο Ντσούνος, χωρίς να έχω δει τι απάντησε, πρέπει να έχει πει πως δεν βλέπει σειρές. Ψέμα, έβλεπε μετά μανίας «ΑΝΝΕ». Πάντα βλέπω μπάσκετ, ταινίες και ειδικά φέτος, όταν έχω χρόνο, βλέπω Μουτσινά.

Γάννης Ντσούνος: Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, μπορώ να δω τα πάντα, αλλά το καλύτερο μου είναι ταινίες και ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, ποτέ δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω μια τηλεοπτική σειρά ολόκληρη και ούτε τώρα μπορώ.

Θελήσατε ποτέ να τραβήξετε χωριστούς δρόμους τηλεοπτικά;

Χρήστος Κούτρας: Καλός είναι, μωρέ, πού να τρέχουμε για άλλα τώρα…

Γιάννης Ντσούνος: Όχι, δεν το θέλησα ούτε το θέλω. Περνάμε καλά, αποδίδουμε εξαιρετικά ως δίδυμο και θεωρώ ότι είμαστε οι πιο ταιριαστοί ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, λένε στο Tv Kous Kous.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ