Είστε petite; Αυτά είναι τα στιλιστικά tips που πρέπει να γνωρίζετε


Η Sarah Jessica Parker, η Eva Longoria, η Kylie Minogue είναι μερικές μόνο από τις celebrities με petite σωματότυπο που συναρπάζουν με το στυλ τους. Αν ανήκετε στην κατηγορία των petite γυναικών, θα πρέπει να θυμάστε πως μπορείτε να ντυθείτε κομψά και αναδεικνύοντας τα σωστά σημεία του σώματος σας και “κερδίζοντας” πόντους. Άλλωστε η ομορφιά και το στυλ μίας γυναίκας δεν έχει να κάνει με νούμερα, όπως το ύψος ή τα κιλά της.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ανακαλύψετε μερικά έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη σιλουέτα σας και να γεμίσετε με αυτοπεποίθηση.

Τι πρέπει να γνωρίζει λοιπόν μία petite γυναίκα;

Να επιλέξετε ψηλόμεσα παντελόνια

Αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα σύνολο, το οποίο να δείχνουν πιο ψηλά τα πόδια σας, τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ό,τι χρειάζεστε. Αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας, ενώ αν τα συνδυάσετε με μία μπλούζα ή πουκάμισο και το φορέστε από μέσα, θα τονίσετε και τη μέση σας. Το αποτέλεσμα θα είναι super θηλυκό.

Μη διστάζετε να φορέσετε midi φορέματα

Στη μόδα υπάρχουν διάφορες απόψεις, οι οποίες όσο περνάει ο χρόνος αποδεικνύεται πως είναι μύθοι. Ένας από αυτούς είναι πως οι petite γυναίκες είναι καλό να αποφεύγουν τα midi φορέματα. Αυτή είναι μία λανθασμένη άποψη, καθώς κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει όποιο φόρεμα της αρέσει, απλώς να επιλέξει μία γραμμή που την κολακεύει. Αν τα midi φορέματα είναι τα αγαπημένα σας, ένα καλό κόλπο για να δημιουργήσετε καμπύλες στο σώμα σας είναι να προσθέσετε μία ζώνη στη μέση σας.

Skinny παντελόνια και oversized πουλόβερ

Αν είστε petite και το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια σας, τότε τα skinny παντελόνια ή τα κολάν θα πρέπει να είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για τα καθημερινά casual σύνολα σας προτιμήστε ένα skinny denim παντελόνι και συνδυάστε το με ένα oversized πουλόβερ στην αγαπημένη σας απόχρωση.

Mini φορέματα, φούστες, σορτς

Όπως είπαμε παραπάνω, υπάρχουν κάποιοι στιλιστικοί κανόνες που με το χρόνο αποδεικνύεται είναι μύθοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που έχουν διάρκεια στον χρόνο. Ένας από αυτούς είναι πως τα mini φορέματα, φούστες, αλλά και τα σορτς είναι μία πολύ καλή επιλογή για τις petite γυναίκες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ