Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά που δεν θα σου πουν ποτέ

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 20η ημέρα του Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Άκρως βοηθητική η ημέρα

Η Τρίτη εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της Σελήνης από τον Καρκίνο που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτή είναι και η μοναδική της κύρια όψη μέσα στη μέρα. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις, για να κάνουμε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, αγορές τεχνολογίας. Πολύ καλή μέρα και σε θέματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και για επαγγελματικές συσκέψεις και διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, θα υπάρξουν συναναστροφές και ευχάριστες επαφές

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Προσοχή στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές φοβίες, θα πρέπει να καταπολεμηθεί το άγχος. Οι βλέψεις θα επικεντρωθούν στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση τόσο την οικονομική, όσο και την αισθηματική. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, ζευγάρια προσφάτως χωρισμένα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν να συζητήσουν και να βρουν την άκρη του νήματος.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές. Άνοιγμα θα υπάρξει για σταθεροποίηση, έμφαση θα δοθεί στην εξασφάλιση και στη δημιουργία οικογένειας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα για συμφωνίες και δεσμεύσεις.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να συντονιστούν οι ενέργειες. Τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό, θα γίνουν βήματα που θα έχουν στόχο τη βελτίωση και την ουσιαστική εξέλιξη.

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους απρόσμενα ανοίγματα που θα επηρεάσουν θετικά τις σχέσεις και τις βλέψεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, θα χρειαστεί σύνεση στα ρίσκα και στα εγχειρήματα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις για θέματα οικονομικά με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τους γονείς σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

Ταύρος

Ίσως η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο σήμερα η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά και μην αφήσετε τίποτε απαιτητικό για τις επόμενες.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο ξεκάθαρο τρόπο με συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο καθώς σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πρακτικά τη μέρα.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που δημιουργεί ένα κυκλοθυμικό κλίμα. Παρόλα αυτά, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και μπορεί να έχετε μια παραγωγική κι ευνοϊκή μέρα τόσο στις επαφές σας με τους άλλους όσο και στη δουλειά. Το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια πληροφορία που αφορά σε θέματα καριέρας ή μπορεί να έχετε συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας ή και μια πρόταση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ακόμη θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και γνωριμίες σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Ή μπορεί να παθιαστείτε με μια ιδέα ή κάτι να σας αγγίξει προσωπικά και να θέλετε με μαχητικό πνεύμα να το επικοινωνήσετε με φίλους, συνεργάτες και ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λέων

Ακόμη κι εσείς οι εξωστρεφείς Λέοντες χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω ή μπορεί να μην έχετε τα κέφια και την όρεξη που έχετε συνήθως, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες θα παρεμβληθούν και θα χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Από την άλλη μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και γι’ αυτό να θέλετε να τα επιλύσετε ώστε να σταματήσει η αγωνία. Σε αυτή την περίπτωση, με τη θετική όψη της Σελήνης προς τον Ουρανό μπορεί να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις. Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε επαφές με φίλους και συνεργάτες και μάλιστα μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα σήμερα, αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Η μέρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Αντιθέτως οι βραδινές ώρες προσφέρονται για μια έξοδο.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό μπορεί να ρίξει φως στα σκοτεινά νερά μιας συνεργασίας ή σχέσης και να σας δώσει κάποια σημάδια για το πώς πρέπει να τις διαχειριστείτε αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου.

Σκορπιός

Η παρουσία της Σελήνης στον φιλικό σας Καρκίνο και το θετικό της εξάγωνο με τον Ουρανό σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους μέσα στο πλαίσιο της εργασίας σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να πιάνει διάφορα «σήματα» σήμερα, ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρετε προσωπικά. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται και για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή και για να φλερτάρετε.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα με τις θετικές της όψεις μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για τα οικονομικά σας. Σας βοηθά να αξιοποιήσετε το πρωινό για τα θέματα της εργασίας σας, να είστε πιο επικοινωνιακοί και να περνάτε με τον τρόπο που θέλετε τα μηνύματα σας. Επίσης μπορείτε πιο εύκολα σήμερα να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητες σας, να έχετε πιο πολλές επαφές, ενώ οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας. Θετική η μέρα και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας σήμερα τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσάς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Εσείς μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σήμερα ή ενδεχομένως να νιώθετε ότι οι άλλοι στο περιβάλλον είτε του σπιτιού είτε της δουλειάς δεν σας υποστηρίζουν όπως θα θέλατε ή σας αφήνουν στην… απέξω. Σαφώς και μπορείτε να το συζητήσετε αν νιώθετε έτσι, αλλά η συμβουλή μου είναι να το αφήσετε από την άλλη εβδομάδα. Άλλωστε από την Παρασκευή ο Ερμής θα περάσει σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα σας.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται ότι θα έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό ή υποχρεώσεων. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και δείτε το σαν μια άσκηση ετοιμότητας ή σαν έναν τρόπο να μάθετε να προσαρμόζεστε και να εργάζεστε χωρίς να επηρεάζεστε τόσο πολύ από το περιβάλλον. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος και να μην μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού βοηθά σε επίπεδο επικοινωνίας, επαφών αλλά και προώθησης της δουλειάς σας.

Ιχθύες

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Ιχθύες και θα έχετε έμπνευση αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ίσως από τις πιο άνετες μέρες αυτής της εβδομάδας. Ευνοούνται ακόμη και τα ερωτικά σας. Με το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού θα διαπιστώσετε μια αύξηση στους ρυθμούς, ένα επικοινωνιακό κρεσέντο με επαφές με φίλους, συνεργάτες, πελάτες, συγγενείς, αλλά όλο αυτό μάλλον θα είναι αποδοτικό και σε οικονομικό επίπεδο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ