Ξεσπά η σύζυγος του δολοφονημένου φαρμακοποιού: «Βλέπω δυο παιδιά με θλιμμένα μάτια αλλά με δύναμη να αποδοθεί δικαιοσύνη…»


Δεν λένε να στερέψουν τα δάκρυα από τα μάτια της οικογένειας Φλώρου, αν κι έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από εκείνο το μαύρο πρωινό του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου που έχασαν άδικα τον τρυφερό σύζυγο, τον στοργικό πατέρα… Ο τρόπος που έφυγε το στήριγμά τους ήταν σκληρός και ο καημός τους ανείπωτος…

«Με το δολοφόνο του άνδρα μου ήμασταν φίλοι 25 χρόνια… Ο πατέρας του αποκαλούσε τον άνδρα μου «Βασίλη, παιδί μου!». Δεν περιμέναμε ποτέ ότι κάποια στιγμή θα προέκυπτε οικονομική διαφορά… Πόσο μάλλον ένας φόνος!» , είπε απαρηγόρητη η σύζυγος του αδικοχαμένου φαρμακοποιού, Ξένια Ευαγγελάκου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Διαβάστε και αυτό: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της κόρης του άτυχου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του (vid, pics)

«Ο δράστης ασκούσε ψυχολογική πίεση στο σύζυγό μου. Ήταν εργολάβος και μας έλεγε πως είχε αγοράσει ένα διατηρητέο στον Πειραιά αλλά έπεσε έξω… Θα αφήσεις το φίλο σου να καταστραφεί οικονομικά και οικογενειακά;», του έλεγε χαρακτηριστικά. «Όταν καταλάβαμε ότι δεν είχε σκοπό να επιστρέψει τα 100,000 ευρώ που του είχαμε δανείσει και τον προειδοποιήσαμε ότι θα κινηθούμε δικαστικώς απάντησε κυνικά. «10 χρόνια θα φάτε και βλέπουμε», είπε! Προσπάθησε να μεταβιβάσει όλη την ακίνητη περιουσία του στη γυναίκα και στο παιδί του για να μην μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι αλλά τα δικαστήρια έκριναν δόλια τη μεταβίβαση. Εκείνος συνέχισε να κάνει κανονικά τη ζωή του κι εμείς, έχοντας δανείσει τις οικονομίες μας, δυσκολευόμασταν να τα βγάλουμε πέρα με δυο παιδιά φοιτητές στο σπίτι!», είπε η κα Ευαγγελάκου.

«Σκότωσε τον Βασίλη και τώρα σκοτώνει κι εμάς καθημερινά, με τα ψεύδη που επικαλείται… Ο άνδρας μου δάνεισε χρήματα στον επιστήθιο φίλο του και το άδικο δε το θέλει κανείς πόσο μάλλον όταν γίνεται στο πρόσωπο εκείνου που σε έχει ευεργετήσει! Είναι περιττό να σας πω ότι έχουμε καταστραφεί ως οικογένεια. Βλέπω δυο παιδιά με θλιμμένα μάτια που όμως έχουν τη δύναμη να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο θυμός με κρατάει…»

Ο Βασίλης Φλώρος έφευγε από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό το πρωί του “μαύρου” Σαββάτου για να στείλει ένα δέμα μέσω πρακτορείου στον γιο του, που ήταν φοιτητής στην Πάτρα. Μόλις άνοιξε η γκαραζόπορτα του σπιτιού του, ο δολοφόνος τον περίμενε και τον σκότωσε με όπλο.

Στην πολυσέλιδη κατάθεση που ξεκινά με τη φράση “θα σας τα πω όλα τώρα…”, ο δράστης αρχιτέκτονας που συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα υποστήριξε πως τα χρήματα ουσιαστικά τα έχει δανείσει ο Βασίλης Φλώρος σε έναν έγκλειστο δικηγόρο που τον αποκαλεί “τοκογλύφο” αναφέροντας πως έμπλεξε από την αφέλεια του να υπογράψει λευκές επιταγές στον φαρμακοποιό προκειμένου αυτός να δικαιολογεί στη γυναίκα του τα χρήματα που δάνειζε στον δικηγόρο.

Υποστήριξε δε, ότι από αυτή την ιστορία έχασε τον ύπνο του, ήταν σε απόγνωση και δεν ήξερε τι να κάνει επισημαίνοντας ότι πριν ένα χρόνο βρήκε στο πατρικό του στην Κομοτηνή ένα όπλο αντίκα που ανήκε στον πατέρα του και αντάλλαξε με ένα κανονικό περίστροφο στο φωτογραφείο ενός τύπου στην Αγία Παρασκευή καθώς είχε πάρει την απόφαση να σκοτώσει τον Βασίλη Φλώρο ενώ μετά την πράξη του πήγε σε ένα μνημόσυνο συγγενικού του προσώπου!

Συγκλόνισε ξανά η κόρη του Βασίλη Φλώρου, Γιώτα Μαρία, με νέα της ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ