H Lady Gaga κυκλοφορεί με Tesla Cybertruck


Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως μία εκκεντρική superstar εθεάθη με ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αυτοκίνητα της δεκαετίας.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Lady Gaga βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο καθώς φωτογραφήθηκε με ένα Cybertruck την ώρα που βγήκε τυχαία για καφέ σε ένα Whole Foods Market στην Καλιφόρνια.

Η πολυτάλαντη Αμερικανίδα είναι ευρέως γνωστή για την αδυναμία που έχει στα αυτοκίνητα και στην συλλογή της έχει κυρίως κλασικά μοντέλα, από μία Mustang του 1967 και μία ανοιχτή Lincoln Continental μέχρι μία Rolls-Royce Corniche και μία Huracan.

Το εκκεντρικό της γούστο και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της δημιούργησαν πολλές φήμες για το αν πρόσθεσε στο γκαράζ της και το Cybertruck, το πασίγνωστο ηλεκτρικό «αγροτικό» της Tesla. Ειδικότερα από την στιγμή που είναι γνωστή για την συλλογή της από αντίστοιχα κλασικά μοντέλα, όπως τα Ford F-150, Chevrolet El Camino, Ford Bronco κ.α.

Πάντως, η Lady Gaga δεν οδηγούσε το Cybertruck καθώς φωτογραφήθηκε στη θέση του συνοδηγού και παρόλο που έχει δεχθεί πολλές ερωτήσεις στο προφίλ της ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι σχετικό.

Το πιο πιθανό είναι ότι το Cybertruck ανήκει στον διευθυντή τεχνολογίας Michael Polansky, τον φημολογούμενο σύντροφο της Gaga από το 2020. Το δίδυμο έχει εντοπιστεί και στο παρελθόν με Tesla, διεκδικώντας τον άτυπο τίτλο των early adopters στο χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Όπως και να έχει το θέμα το μόνο σίγουρο είναι πως για μία ακόμη φορά το Cybertruck γίνεται αντικείμενο σχολιασμού γιγαντώνοντας την φήμη του ως το μοντέλο που συζητιέται περισσότερο στο διαδίκτυο από κάθε άλλο. Και να σκεφτείτε πως μιλάμε για ένα «αγροτικό» με μπαταρίες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ