Ζευγάρι «βρικολάκων» βρήκαν μόνιμη σύντροφο για να της πίνουν το αίμα


Ένα παντρεμένο ζευγάρι αυτοπροσδιορίζονται ως «βασιλιάς και βασίλισσα βαμπίρ», καθώς είναι οι εστεμμένοι μιας κοινότητας 60 βρικολάκων στο Όστιν του Τέξας εδώ και κάμποσα χρόνια.

Αυτοί είναι οι Logan και Daley, που πλέον έχουν σπιτώσει τη δεύτερη σύντροφο του Logan, την Ilona, με σκοπό τις ερωτικές συνευρέσεις και το απαραίτητο αίμα της, το οποίο τους το παρέχει αφειδώς.

Το ερωτικό τρίγωνο έχει βέβαια τα θέματά του, καθώς η βαμπιρίνα Daley δεν τα πάει πάντα καλά με την Ilona, παρά τα δύο χρόνια που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι.

Το αντισυμβατικό ζευγάρι των βρικολάκων συνεχίζει να σκανδαλίζει την τοπική κοινωνία του Τέξας, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα πια, ζώντας ως βαμπίρ εδώ και μια δεκαετία.

Τι τους κάνει όμως βαμπίρ; «Ο βρικόλακας είναι κάποιος που για τον έναν ή τον άλλο λόγο χρειάζεται να καταναλώνει ανθρώπινη ενέργεια με τη μορφή του αίματος ή της ψυχικής ενέργειας ή της σεξουαλικής ενέργειας ώστε να παραμένει υγιής», εξηγεί η Daley.

Το ζευγάρι λέει ακόμα πως «η πλειονότητα των βρικολάκων νιώθουν το κάλεσμα κατά τη διάρκεια της εφηβείας». Για τον Logan η στιγμή ήρθε στα 15 του: «Το να είσαι βρικόλακας, δεν είναι κάτι που επιλέγεις, είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Είναι κάτι που είναι κομμάτι σου».

Η ιστορία της Daley είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ήταν στο σχολείο μια μέρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος που ένιωσε μια «έντονη δίψα» που δεν έμοιαζε σε τίποτα με όσα είχε ζήσει.

Και ήταν μια φίλη της αυτή που τη μύησε στον βαμπιρισμό, δείχνοντάς της πως δεν διψούσε για νερό, αλλά για αίμα! Το ζευγάρι για να επιβιώσει δεν χρειάζεται απλώς αίμα, όπως δηλώνουν, αλλά «νέο αίμα», συνήθως από κάποια γυναίκα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και τους ένωσαν τα κοινά τους ενδιαφέροντα. Όπως, ας πούμε, ότι κοιμούνται τη μέρα και ζουν αποκλειστικά τη νύχτα, καθώς το ηλιακό φως είναι ο μεγάλος εχθρός τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ