Ο Bruce Willis πουλά το εντυπωσιακό σπίτι του στη Νέα Υόρκη (pics)


Το να πουλά κάποιος εξωφρενικά διάσημος το σπίτι του δεν είναι κάτι καινούριο. Στη λίστα αυτών, θα πρέπει να προστεθεί και ο Bruce Willis μαζί με τη σύζυγό του Emma Heming, που βγάζουν στο σφυρί το υπέροχο εξοχικό τους στο Bedford Corners της Νέας Υόρκης (βρίσκεται περίπου 40 λεπτά μακριά από το Μανχάταν).

Ο Bruce Willis πουλά το εντυπωσιακό σπίτι του στη Νέα Υόρκη

Όπως ασφαλώς θα αντιλαμβάνεσαι δεν είναι ένα σπίτι που οποιοσδήποτε μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα $12.950.000 (περίπου €11.350.000). Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι το 2014 έναντι $9.000.000.

ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ 2

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι με τζάκι, 12 υπνοδωμάτια, ευρύχωρη τραπεζαρία, ένα δωμάτιο παιχνιδιών, ένα προσεγμένο κελάρι κρασιών καθώς και έναν οκταγωνικό πύργο παρατήρησης. Φυσικά, το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και οι εξωτερικοί του χώροι, που τυγχάνει να φιλοξενούν δύο γκαράζ, μία πισίνα, γήπεδο τένις και κήπο, μεταξύ άλλων.

ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ 1

Κερασάκι στην τούρτα, οι γείτονες. Που όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος είναι κι αυτοί celebrities: Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones, Ryan Reynolds και Blake Lively, Chevy Chase, David Letterman και Richard Gere είναι μόνο κάποιοι από εκείνους που κατοικούν σε κοντινή ακτίνα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ