Μαυρομμάτης: Προσπάθεια αφύπνισής του την Τετάρτη – Τα νεότερα για την υγεία του


Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται με αναπνευστική ανεπάρκεια και σοβαρά θερμικά εγκαύματα που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σώματός τους

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του νοσηλεύονται με αναπνευστική ανεπάρκεια και σοβαρά θερμικά εγκαύματα που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του σώματός τους. Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να γίνει προσπάθεια αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη, όπως μεταδίδει το Mega.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που βγήκε τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, «ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, 82 ετών, νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η Ειρήνη Μαυρομάτη, 80 ετών (σύζυγος), νοσηλεύεται με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της ολικής επιφάνειας σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ