Νίκος Ζωιδάκης: Η αντίδραση της μικρής του κόρης όταν τον είδε στη θεατρική σκηνή


Ο Νίκος Ζωιδάκης τη φετινή σεζόν έχει και ρόλο ηθοποιού, καθώς συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», με την Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη.

Ο λυράρης μιλά για την πρώτη του αυτή θεατρική απόπειρα και μοιράζεται την αντίδραση της οικογένειάς του, όταν τον είδαν. 

Φέτος συμμετέχεις για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση.

«Είμαι στο θέατρο «Μπρόντγουεϊ», στην παράστα­ση «Η νεράιδα και το παλικάρι», μαζί με τη Μαρία Κορινθίου, τον Παναγιώτη Πετράκη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τη Χρυσούλα Διαβάτη, τον Πέτρο Ξεκούκη, τον Σταύρο Νικολάίδη, την Ευτυχία Φαναριώτη, τον Αντρέα Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μεριανό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος φέτος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Γιώργος Βάλαρης, να συμμετάσχω για πρώτη φορά σε κάτι που δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα, να συνυπάρξω στο θεατρικό σανίδι με ηθοηοιούς. Στην παράσταση αυτή κάνω τον… Ζωιδάκη».

Υποδύεσαι τον εαυτό σου;

 «Ακριβώς αυτό, υποδύομαι τον εαυτό μου και πράττω μέσα στο έργο, όπως θα έπραττα μέσα σ» ένα γλέντι. Κάνω τους αρραβώνες της «Λενιώς», της «Κατερινιώς», ενώ ταυτόχρονα έχω κι ένα ρόλο αφηγητή, τραγουδώντας και λέγοντας κρητικές μαντινάδες και αναφέρω ττις σκηνές που ακολουθούν ή που προηγήθηκαν. Ο κόσμος το αποδέχεται με χαρά, την οποία απολαμβάνω κι εγώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί το να συνυπάρχεις με θρύλους που σε «μεγάλωσαν», όπως είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Χρυσούλα Διαβάτη, το θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή, όπως χαίρομαι που συνυπάρχω και με νέα τα­λέντα. Υπάρχει τρομερή, χημεία μεταξύ μας, γελάμε πολύ στα καμαρίνια, περνάμε καλά κι έχει επιτυχία».

Η σύζυγος και τα παιδιά σου, που ήρθαν να σε δουν, τι σου είπαν;

 «Ήρθαν, με είδαν και τους άρεσε Πολύ. Η πρώτη μου κόρη είναι 13 χρονών, η δεύτερη 11, ενώ η μικρή είναι 19 μηνών, η οποία έδειξε και τη μεγαλύτερη χαρά, αφού την ώρα που περνούσα με τη λύρα επά­νω στη σκηνή έπαιζε παλαμάκια. Είναι εκπαιδευμένο το μωρό μου», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ