Επιβεβαίωση Θεοχάρη: Παράταση έως την 1η Μαρτίου για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ


Μια εβδομάδα ακόμη περιθώριο για τον ΕΝΦΙΑ έδωσε το υπουργείο 

Μέχρι την 1η Μαρτίου θα έχουν τη δυνατότητα οι δικαιούχοι να κινηθούν προκειμένου να εξασφαλίσουν την έκπτωση για τον ΕΝΦΙΑ.

Παράταση λίγων ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ασφαλισμένων κατοικιών για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να έχουν έκπτωση έως 10% στο φετινό λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ.

Η προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησης στην πλατφόρμα myPROPERTY της ΑΑΔΕ εκπνέει κανονικά σήμερα, ωστόσο το υπουργείο δίνει περιθώριο μίας ακόμα εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Μαρτίου, όπως είπε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην ΕΡΤ

«Θα υπάρξει παράταση μέχρι την 1η Μαρτίου, ώστε όσοι δεν γνώριζαν τη διαδικασία ή δεν είχαν το χρόνο, να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες αυτές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε και στο θέμα των αγροτών, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλα μέτρα. «Κανένα περιθώριο, είμαστε σε έτος δημοσιονομικής προσαρμογής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ