Μάνος Πετούσης: «Λύγισε» ο «γιατρός» του Σασμού – «Δεν με γνώριζε»


Μάνος Πετούσης: Ο γνωστός ηθοποιός, η οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» στον Alpha μίλησε για την μητέρα του και «έσπασε»

Ο Μάνος Πετούσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Μάνος Πετούσης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο γνωστός ηθοποιός, η οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» στον Alpha μίλησε για την μητέρα του και «έσπασε», μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

«Φοβάμαι την ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας. Έχω και την εμπειρία από τη μητέρα μου, που είχε πέντε χρόνια άνοια. Υπήρχαν στιγμές που με θυμόταν, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δεν με γνώριζε, αισθανόταν όμως.

Όταν της έδινα το χέρι μου, το “βούταγε” και δεν το άφηνε. Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα. Η απώλεια του γονιού είναι μια τεράστια απώλεια που σε πονάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι» εξομολογήθηκε η Μάνος Πετούσης.

«Είμαι ο πλέον ανασφαλής άνθρωπος στον κόσμο. Μου λένε ότι δεν φαίνεται, αλλά μόνο εγώ ξέρω. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που φέρνω σε μια δουλειά. Από παιδί ήμουν το παράδειγμα, ο πιο αγαπητός, ο πιο καλός μαθητής και αυτό το κουβαλάω. Τρομάζω όταν γυρίζω πίσω και αντιλαμβάνομαι πόσα χρόνια έχω περάσει στη ζωή», είπε ο Μάνος Πετούσης.
Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ