ΣΟΚ: Το μόριο 48χρονου έσπασε κατά την διάρκεια του σ#ξ 


Το μόριο του 48χρονου, Sean Marsden έσπασε κατά την διάρκεια του σ#ξ

Η 36χρονη σύντροφός του, Louise Gray έμεινε άναυδη μόλις αντίκρισε το θέαμα και άκουσε ξαφνικά ένα «κρακ». Μία λάθος κίνηση στο κρεβάτι, τους είχε μόλις στοιχίσει ένα… κάταγμα πέoυς!

On December 22 last year, Louise Gray (L), 36, was engaging in sexual intercourse with her boyfriend Sean Marsden (R), 48, when he apparently slipped and she heard a "crack." (Facebook)

Μέχρι να φτάσουν σε νοσοκομείο του Λονδίνου η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Από την αιμορραγία, το μόριο του Sean είχε πρηστεί σε μέγεθος… κρασιού μπουκαλιού. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, να του δέσουν το μόριο, να τοποθετήσουν ειδικό νάρθηκα και να πάρει βαριά παυσίπονα. Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο, επέστρεψε σπίτι του, αν και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει, καθώς πονούσε αφόρητα.

Η Louise αποκαλύπτει ότι αισθάνεται ένοχη και νιώθει πλέον φοβία: «Ένιωσα υπεύθυνη. Πονούσε τόσο πολύ και ήταν φριχτό να το βλέπεις», δήλωσε στη Sun. Από την άλλη, μόνο μέλημα του Sean τώρα είναι να μην έχει επηρεαστεί η γονιμότητά του από το ατύχημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ