True Story – Ο Δάκης και ο ξάδερφος


True Story: Η ιστορία του Δάκη που ερωτεύτηκε τρελά τον ξάδερφό του.. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής…

Δυσκολεύτηκα πολύ να γράψω, αλλά το έκανα γιατί η αλήθεια δεν έχω πουθενά αλλού να μιλήσω. Είμαι 19 χρονών και τον Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για σπουδές, δικηγόρος.

Στην Αγγλία έχουμε συγγενείς που μένουν κοντά στο Λονδίνο σχετικά, οπότε το πρώτο διάστημα είπαμε να μένω κοντά τους μέχρι να βρω ένα διαμέρισμα και κυρίως συγκατοίκους, εστίες δεν παίζουν.

Όπως και να έχει, τους συγγενείς μας εκεί είχα να τους δω χρόνια, από την τελευταία φορά που ήρθαν σε εμάς, το 2018.

Ροζ γραμμές που έκαψαν κόσμο – Τι ζητούσαν οι άντρες

Είναι η πρώτη ξαδέρφη της μάνας μου, η οποία έχει τρία παιδιά μεγαλύτερά μου, με τα οποία κάναμε πολλή παρέα όταν ήμασταν πιο μικρά και έρχονταν συχνότερα. Αποφασίσανε να έρθουν ξανά πριν κανένα μήνα και φυσικά έμειναν στο σπίτι μας. Η θεία μου και οι δύο της γιοι.

Ο θείος με την ξαδέρφη μου έμειναν πίσω λόγω υποχρεώσεων. Το θέμα είναι πως στα 5 χρόνια που είχα να δω τον μεγάλο γιο, τον ξάδερφό μου, έγινε ένας κούκλος. Μόλις τον είδα παλάβωσα, νόμιζα πως έβλεπα μοντέλο, in fact έκανε κάποιες φωτογραφήσεις.

True Story – Ο Δάκης και ο ξάδερφος it’s complicated

Φυσικά με το που ένιωσα πως τον κοιτάζω με όχι και τόσο συγγενικό τρόπο προσπάθησα να το απωθήσω, να ξεγελάσω τον εαυτό μου, αλλά ο σατανάς ήθελε να με σπρώξει στην αμαρτία. Τις μέρες που έμεινα εκεί, φυσικά συζητήσαμε τη διαμονή μου και το πόσο τέλεια θα είναι που θα μείνω μαζί τους ένα διάστημα και εγώ προσπάθησα να τους γυρίσω σε όσα παραπάνω μέρη μπορούσα.

Και όλο αυτό το διάστημα ένιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πως δεν ήταν μονόπλευρα τα όσα ένιωθα κάθε φορά που τον έβλεπα. Κάτι βλέμματα, κάτι αγγίγματα. Να σημειώσω πως ακόμα δεν είπα σε κανέναν πως είμαι γκέι, εκτός από την ξαδερφή μου και για τον ξάδερφο η αλήθεια δεν ήξερα τι παίζει, αλλά σίγουρα έπαιζε το μάτι του.

Σούσουρο στη Λάρισα: Η 29χρονη του 1ου ορόφου, η ηλιοθεραπεία και τα παλαμάκια (photos)

Η επιβεβαίωση ήρθε δύο μέρες πριν επιστρέψουν Αγγλία, όταν μια μέρα που έλλειπαν όλοι από το σπίτι και εγώ ήμουν στο δωμάτιό μου, μπαίνει μέσα χωρίς να χτυπήσει με την πετσέτα του μπάνιου μόνο.

Πάγωσα. Ήρθε, έκατσε δίπλα μου, άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και να μου λέει πως με γουστάρει. Νομίζω είχε κοπεί η αναπνοή μου. Δεν προχώρησε, ούτε εγώ, αλλά από την ημέρα που φύγαν, δεν μπορώ να τον βγάλω που τον νου μου, παρά μόνο μετρώ αντίστροφα για να πάω Αγγλία.

Ξέρω πως είναι λάθος, ξέρω πως δεν πρέπει, αλλά πώς να το(ν) βγάλω από το μυαλό μου; Πώς; Στο κάτω κάτω είμαστε δεύτερα ξαδέρφια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ