Κασσελάκης: «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ»


Η απάντηση Κασσελάκη σε συνέδρους που του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές

«Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για τη ζημιά». Τάδε έφη Στέφανος Κασσελάκη σε πηγαδάκι με συνέδρους, εμμένοντας στην απόφασή του να προχωρήσει σε εκλογές.

Σε βίντεο που ανάρτησε η εφημερίδα Αυγή στο Χ (πρώην Twitter), δείχνει τον Στέφανο Κασσελάκη να συνομιλεί με κόσμο και να απαντάει στις προτροπές να μην πάει σε εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως από χθες είναι σε εξέλιξη προσπάθεια να μην διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, με την τάση που αναπτύσσεται να μαζεύει ήδη υπογραφές σε κείμενο.

Το «ψήφισμα» υπογραφών κατά των εκλογών

Ως ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωρίζοντας την ταλαιπωρία και την κούραση που έχουν υποστεί τα μέλη μας από τις αλλεπάλληλες διαδικασίες και τις αποχωρήσεις μελών μας και τη σημαντική εργασία που έχει γίνει για την ανασυγκρότηση των οργανώσεών, η οποία εξελίσσεται με στόχο να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Αλλά πάνω από όλα γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας μπροστά στη μάχη, πραγματική μάχη, των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεωρούμε ότι

Ο Πρόεδρος και τα Οργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας, και, στη συνέχεια, με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Ως εκ τούτου

Ζητάμε από το Σώμα του Συνεδρίου να καταψηφίσει οποιαδήποτε διαδικασία για εκλογή Προέδρου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ