H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στον Λευτέρη Λαζάρου: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Λαζάρου»


«Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Την καριέρα των σαράντα και πλέον χρόνων δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς!» Η Βέφα Αλεξιάδου«απασφάλισε», μιλώντας στην «epsresso», με αφορμή όσα είπε για εκείνη ο Λευτέρης Λαζάρου σε τηλεοπτική συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα, ο σεφ αμφισβήτησε την… επαγγελματική ταυτότητα της.

«Δεν μπορούσα να βλέπω τη Βέφα Αλεξιάδου, δεν είναι καν μαγείρισσα η γυναίκα αυτή» είπε στην κάμερα της εκπομπής του Αlpha «Τι λέει;», προκαλώντας την οργή της. Η ίδια μετά από αυτές τις δηλώσεις απαντά με έμμεσο τρόπο στα σχόλια του σεφ, αρχικά ανεβάζοντας παλαιότερο δημοσίευμα που την αφορούσε, σχολιάζοντας: «Πώς έβαλα τα βιβλία γαστρονομίας στα πολιτιστικά περίπτερα» και δημοσιεύοντας φωτογραφία με διεθνές βραβείο της, αναφέροντας «Άλλη μια απάντηση μου στο σχόλιο του κυρίου Λαζάρου. Καλή Πέμπτη, φίλες και φίλοι μου».

Παρότι η πάλαι ποτέ αρχόντισσα της κουζίνας αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, όπως τονίζει, τα σχόλια του σεφ Λευτέρη Λαζάρου την έκαναν να υπερασπιστεί το όνομα της στην espresso: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Λαζάρου. Έδωσα την απάντηση μου και μέσα από τις αναρτήσεις που έκανα στο facebook.  Γιατί να με ενδιαφέρει το σχόλιο του καθενός; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου. Η απάντηση μου θα δοθεί όταν βγει συντόμως η αυτοβιογραφία μου. Αυτή θα είναι η απάντηση για όλη μου την καριέρα και τη ζωή μου», λέει στην espresso.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ