Ομόφυλα ζευγάρια: Η ώρα της κρίσης – Αρχιμανδρίτης έδιωξε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, δεν έγινε δεκτός στην κοπή της πίτας του συλλόγου Αρκάδων της Ηλιούπολης με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ να ζητά την αποχώρησή του

Στην κρίση των πολιτών βρίσκονται πλέον οι βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και αντιμετωπίζουν τις συνέπειες.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, δεν έγινε δεκτός στην κοπή της πίτας του συλλόγου Αρκάδων της Ηλιούπολης με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ να ζητά την αποχώρησή του. Αντίθετα, η κυρία Άννα Καραμανλή χαίρει της αποδοχής του κόσμου για τη στάση της, κάτι που διαφάνηκε με την παρουσία της στην Εκκλησία, όπου έγινε δεκτή με θέρμη. Υπενθυμίζεται ότι καταψήφισε το επίμαχο νομοσχέδιο.

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, σε ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο περιστατικό, χαρακτηρίζοντας τον κ.Χρηστίδη, «η ντροπή του ΠΑΣΟΚ στο νότιο τομέα»

Η ανάρτησή του

«Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli. Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια.

Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

Το ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον βουλευτή του και τη στάση του στο θέμα, κάνει λόγο για παραλήρημα μίσους και στοχοποίησης του ίδιου και της οικογένειάς του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ