Γκιώνα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των νεαρών που αγνοούνταν


Εντοπίστηκαν από πολίτη που γνώριζε την περιοχή και συμμετείχε επίσης στις έρευνες για τον εντοπισμό τους στην Γκιώνα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο φίλων 19 και 20 ετών που είχαν στην Γκιώνας, πλησίον της «Πυραμίδας», όπου αποπροσανατολίστηκαν από την ομίχλη και κατέληξαν να αγνοούνται για αρκετή ώρα.

Τελικά γύρω στις 14:30’ το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής να έχουν πάρει το μονοπάτι για τη Συκιά όντας καλά στην υγεία τους.

Η περιπέτειά τους είχε ξεκινήσει το προηγούμενο 24ωρο όταν και αποπροσανατολίστηκαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης και της βροχής που επικρατούσε και κάλεσαν το «112». Έμειναν όμως από μπαταρία και δεν πρόλαβαν να δώσουν λεπτομέρειες, ενώ με τις αρχές φέρεται να επικοινώνησε και ο πατέρας του ενός παιδιού, διατυπώνοντας την αγωνία του για το γεγονός ότι δεν είχαν επιστρέψει σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Από το πρωί της Δευτέρας 6 οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με 12 άνδρες, ανάμεσά τους και όχημα της Ορειβατικής Ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, άρχισαν να «οργώνουν» το βουνό ξεκινώντας από τη Στρόμη και φτάνοντας κάτω από την Πυραμίδα. Τελικά όμως τα δύο άτομα είχαν κατεβεί από την άλλη πλευρά και μπόρεσαν να προσεγγίσουν ασφαλές σημείο. Εκεί, εντοπίστηκαν από πολίτη που γνώριζε την περιοχή και συμμετείχε επίσης στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ