Θρίλερ στα Εξάρχεια: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση


Υπάλληλος της καθαριότητας εντόπισε το νεκρό έμβρυο και το παρέδωσε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής διέταξε ο εισαγγελέας για το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε αποχέτευση κτιρίου στα Εξάρχεια.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από υπάλληλο καθαριότητας, ο οποίος το παρέδωσε στα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Σόλωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περίπου στις 15:30 ο υπάλληλος φέρεται να έβγαλε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος στους αστυνομικούς, έμβρυο με ομφάλιο λώρο, κατά τη διάρκεια της εργασίας του στον βόθρο του κτηρίου.

Μάλιστα, κάποιες ώρες αργότερα ο υπάλληλος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Είδα κάτι που μοιάζει με νεκρό έμβρυο».

Ο υπάλληλος λίγο αργότερα, όπως και ο υπεύθυνος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, αλλά και γυναικολόγος που εξετάζει εθελοντικά γυναίκες κατέθεσαν στο ΑΤ Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έμβρυο βρισκόταν στα ψυγεία της ΜΚΟ προκειμένου να παραδοθεί στον ιατροδικαστή και πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως κάποια από τις γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης που πήγε για επίσκεψη στη γιατρό, πιθανότατα το γέννησε στις τουαλέτες κι έφυγε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ