Παλαιοχριστιανός Μανώλης: «Μπαλάκι» ευθυνών για τις αρμοδιότητές του στον Δήμο Ερέτριας


Οι δύο Αντιδήμαρχοι καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για την εργασιακή δραστηριότητα του παλαιοχριστιανού Μανώλη.

Τι είπαν ο πρώην Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ερέτριας αλλά και ο νυν, εν μέσω του «αλαλούμ» που έχει δημιουργηθεί για την υπόθεση εργασίας του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη στον Δήμο.

Αρχικά, ο πρώην Αντιδήμαρχος, Κηρύκος Μπασινάς, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ήρθε τον Νοέμβριο αυτός (σ.σ. ο παλαιοχριστιανός), ήμουν Αντιδήμαρχος προς τον Σεπτέμβριο, τέλος Αυγούστου του 2021. Σε εμένα ερχότσν κανονικά για δουλειά, εκτός από κάποιες φορές με τον κορονοϊό που ήταν το δεύτερο lockdown. Ήταν βοηθός του γραφείου κινήσεως, έκανε κι άλλες δουλειές εκεί.

Ως Αντιδήμαρχος, απαιτούσα ένα άτομο να ξέρει από υπολογιστές, είχε έρθει μαζί με την προϊστάμενη τεχνικών υπηρεσιών και τον Δήμαρχο. Τελικά, τοποθετήθηκε εκεί (σ.σ. ο παλαιχριστιανός) χωρίς όμως να του αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του υπαλλήλου καθαριότητας. Όταν είχε χρόνο, βοηθούσε και στα υπόλοιπα», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ