Survivor 2024: Στον τάκο ολοταχώς! – Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας


Έναν πολύ δυνατό αγώνα παρακολούθησαν χθες (26/2) οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor. Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν για να καταφέρουν να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, η οποία τελικά κατέληξε στα χέρια των Μπλε.

Έτσι, η Κόκκινη ομάδα στο «Συμβούλιο του νησιού» αναγκάστηκε να βγάλει έναν ακόμα παίκτη της στον τάκο. Η Μαρία Αντωνά ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ως η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα και αφού άκουσε το όνομά της είπε: «Το δέχομαι από την ομάδα, κανένα θέμα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες, πάμε στη Μονομαχία».

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Μία κακή αγωνιστική εβδομάδα διανύει η ομάδα των Διασήμων που έχει χάσει τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας. Οι Κόκκινοι, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, θα συνεχίσουν τις κακές τους εμφανίσεις και οι Μαχητές θα κερδίσουν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία χθες δήλωσε: «Πάνω απ’ όλα σημασία έχει να δυναμώσει η ομάδα μας. Κινούμαστε αγωνιστικά από την πρώτη μέρα, δεν έχω δει κάτι άλλο σε αυτή την ομάδα, είμαι περήφανη γι’ αυτό. Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω κι εγώ».



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ