Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 27η ημέρα του Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσοχή στις υπερβολές

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο είναι η κύρια όψη της ημέρας κι ενώ είναι εξαιρετικό για ανάληψη δράσης, για να είμαστε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι, μπορεί στην αρνητική του έκφραση να προκαλέσει επιθετικότητα και ένταση. Η όψη αυτή ρέπει προς τις υπερβολές. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε με αυτή την όψη οτιδήποτε είναι επικίνδυνο ή έχει ρίσκο, να το παρατραβήξουμε σε φυσική καταπόνηση ή να προωθήσουμε με ισχυρογνωμοσύνη τις πολιτικές και ιδεολογικές σας πεποιθήσεις προσπαθώντας να τις επιβάλλουμε στους άλλους. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη είναι πιο υποστηρικτικά και κάπως απαλύνουν την απαιτητική όψη του Άρη με τον Δία, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Άρης σε τετράγωνο με τον Δία – Μαχητικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μια όψη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα εκδηλωθεί διάθεση για ρίσκα και νέα εγχειρήματα. Η σκέψη θα πρέπει να είναι αντικειμενική και τα βήματα συνετά, κάποιοι χαρακτήρες ίσως να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους, προσοχή στις ανέφικτες προσδοκίες. Η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και να φέρει απογοήτευση, αναγκαίο θα είναι να απουσιάζει η υπερβολή.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές, για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η σφαιρική αντίληψη. Ο εγωκεντρισμός και η προσκόλληση στις απόψεις δεν αποκλείεται να ανοίξει πεδίο αντιπαραθέσεων, προσοχή στις εντάσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη στον αισθηματικό τομέα οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ιδιαιτέρως δυναμικές, δεν θα λείψουν οι προτάσεις για δημιουργική εξέλιξη. Αισιόδοξες και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις, ανάγκη θα υπάρξει για επικοινωνία, για συναναστροφές, για διασκέδαση, για φλερτ. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις και για ειλικρινείς συζητήσεις.

Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, θα υπάρχει η δυνατότητα να ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές ρυθμίσεις και διεκπεραιώσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Τρίτη στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Προσοχή μόνο στις παρορμήσεις αγορών και καλύτερα αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις τις πρωινές ώρες.

Ταύρος

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω την Τρίτη ως χαλαρή μέρα, καθώς οι περισσότερες από τις όψεις σάς αφορούν και ειδικά η πορεία της Σελήνης στον Ζυγό σάς επιφορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να δείχνει κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Η Τρίτη σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα την αμετροέπεια σήμερα, γιατί εύκολα μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα στον λάθος άνθρωπο και να βρείτε τον μπελά σας. Η Σελήνη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας και βοηθητική για να έχετε καλή ροή μες τη μέρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει την Τρίτη μια αρκετά απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, πιθανώς όχι και με την ανάλογη διάθεση να τις φέρετε εις πέρας. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας. Αποφύγετε σημαντικά έξοδα σήμερα ή να πάρετε ρίσκο σε επενδύσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου.

Λέων

Στο ξεκίνημα μιας έντονης και αρκετά κουραστικής εβδομάδας, η Σελήνη στον Ζυγό έρχεται λίγο για να σας γλυκάνει. Οι σχέσεις σας κυρίως με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας είναι αυτές που θα αποτελέσουν το καταφύγιο σας στα δύσκολα. Διαθέστε λοιπόν χρόνο και καλή διάθεση και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε να το κάνετε. Όμως σήμερα προσέξτε τις εντάσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον κυρίως όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας, προϊσταμένους, ανωτέρους, καθώς δύσκολα θα περάσει το δικό σας και μπορεί με την όψη Άρη-Δία να κάνετε την τρίχα τριχιά.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα θέματα των οικονομικών και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τετράγωνο Άρη-Δία σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πώς θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στην υγεία σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε και να πέσετε με τα μούτρα σε εξαντλητικές προπονήσεις ή αυστηρές δίαιτες χωρίς την έγκριση από το γιατρό σας.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας αυξάνοντας τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς, αλλά θα έχετε καλή διάθεση και δεν θα διστάσετε να παρέχετε τη βοήθεια σας σε όποιον τη χρειάζεται. Επίσης είναι πιθανό με το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία να ασχοληθείτε περισσότερο με μια ερωτική σχέση ή ακόμη και με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Ίσως χρειάζεται περισσότερη στήριξη και φροντίδα. Επειδή αυτή η όψη οδηγεί πολλές φορές σε υπερβολές και εντάσεις, προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε κυρίως οικονομικά θέματα, θέματα επενδύσεων ή χρήματα που διαχειρίζεστε εσείς για λογαριασμό άλλων.

Σκορπιός

Η Τρίτη έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση αλλά και με μια βαθιά ανάγκη για ξεκούραση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν, πέρα από τα όσα προγραμματίζετε, είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και τον χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη-Δία στο να φτιάξετε όπως θέλετε τον χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε, θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου ίσως σήμερα έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση.

Τοξότης

Η Τρίτη είναι ιδιαίτερα κοινωνική ως μέρα, αλλά και πιεστική συνάμα καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας θα απευθύνονται σε σας για τους δικούς τους λόγους κι εσείς πρέπει να προσφέρετε αν μη τι άλλο χρόνο για να τους ακούσετε. Όμως αυτό όπως καταλαβαίνετε θα επιβαρύνει περισσότερο το δικό σας πρόγραμμα και θα νιώθετε πάλι ότι ασφυκτιείτε από τις υποχρεώσεις. Από την άλλη, την Τρίτη υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία και στην πνευματική εργασία. Πρέπει όμως να μην ασκείτε μόνο το μυαλό σας σε αυτή τη φάση που είναι ο κυβερνήτης σας Δίας στον Ταύρο. Βρείτε λίγο χρόνο για να κινηθείτε, να περπατήσετε, να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη θα κινείται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα επαγγελματικά και με τις θετικές όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και την Αφροδίτη μπορεί να γίνετε αποδέκτες κολακευτικών σχολίων στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε. Τα θέματα των οικονομικών επίσης φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης σας βοηθά να ανακτήσετε τα κέφια σας, να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποιες όμορφες στιγμές. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Δία είναι η κυρίαρχη όψη της μέρας που μπορεί να σας κάνει κάπως ανεξέλεγκτους αν δεν διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια σε θετικές διεξόδους. Έτσι εύκολα μπορεί να μαλώνετε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή να υπάρχει κάποιο θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας που να σας ζορίζει και να σας δημιουργεί τόσο άγχος που οδηγείστε σε παρορμητικές κινήσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

Ιχθύες

Σήμερα με το τετράγωνο του Άρη προς τον Δία προσπαθήστε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και μη φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουράσετε το μυαλό σας. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ πιο πιεστικές με την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ερμή-Κρόνου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ