Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο: Δεκάδες επιχειρήσεις θα προσφέρουν εκαντοντάδες θέσεις εργασίας


ΔΥΠΑ – Όλες οι ειδήσεις: Στις 9 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η 26η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης

Την 26η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στη Rotonda Private Hall (Σοφοκλή Βενιζέλου Μίνωος & Πελασγών, 71303, Ηράκλειο, Κρήτη), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Στην εκδήλωση έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις, με πάνω από 800 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων. Ως εκ τούτου, οι πολίτες, που θα προσέλθουν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σε αρκετά αντίτυπα.

Όπως όλες οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ, έτσι και η εκδήλωση του Ηρακλείου αποσκοπεί στο να δώσει τη δυνατότητα για άμεση και αδιαμεσολάβητη επαφή όσων αναζητούν δουλειά με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συναντήσεις με τα στελέχη των επιχειρήσεων θα γίνονται χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και οι αναζητούντες εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε διαφορετικούς τομείς, οι οποίοι τους ενδιαφέρουν.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ακόμα, όσοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έτους δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις που διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr.

Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/memme.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ