Ελεύθερος ο Σταμάτης Γαρδέλης – Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα


Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου ο Σταμάτης Γαρδέλης. Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός που μεσουράνησε την εποχή της βιντεοκασέτας συνελήφθη καθώς αρνούνταν να αποχωρήσει από το χώρο όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Αντιρρήσεων της Δασικής Υπηρεσίας.

Να υπογραμμισθεί πως  ενώ είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η υπόθεσή του, δόθηκε εκ νέου αναβολή, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά και να κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι εξηγήσεις στον εισαγγελέα

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, δίνοντας προφορικές εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα και γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο στο facebook.

Σταμάτης Γαρδέλης: Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο… τι άλλο θα με βρει

«Δεν με βλέπω καλά! Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο… τι άλλο θα με βρει… Ζητάω να μάθω την αλήθεια… Οι ερωτήσεις μου ενοχλούν»!, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα είχα μία εξέταση αντιρρήσεων δασικού χάρτη, εγώ επιμένω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, του διπλανού δεν είναι δασικό και το δικό μου είναι. Με έχουν εξαφανίσει. Με έχουν φτάσει στα όριά μου αυτά τα πράγματα! Καλύτερα μέσα στο κρατητήριο… Δεν θα με φιμώσετε εμένα!

Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλα μου τα λεφτά… Να μου πάρουν το σπίτι, έφτασα να μπω στο ψυχιατρείο… Χρωστάω στην εφορεία 80 χιλιάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές για ένα οικόπεδο που αγόρασα, το πήρα από το υποθηκοφυλακείο, το κάνω, το ράνω το δείχνω… Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να λυθεί αυτή η ιστορία, έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις…»

Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, με τον ηθοποιό να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψής του. Στο πλευρό του βρέθηκε ο συνήγορός του, Γαβριήλ Γαβριηλίδης.

Να υπογραμμισθεί πως ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε στον εισαγγελικό λειτουργό τη δύσκολη οικονομική και προσωπική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας του ακινήτου που διατηρεί στο Πόρτο Γερμενό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ