Οι πιο καυτοί πάροχοι λογισμικού Wazamba το 2024


Είναι γνωστό στους παίκτες ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των σύγχρονων online καζίνο είναι πολύ έντονος, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι ότι η κατάσταση είναι παρόμοια στο παρασκήνιο

Οι πάροχοι λογισμικού για πλατφόρμες όπως το Wazamba προσπαθούν επίσης διαρκώς να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον, γεγονός που καθιστά ενδιαφέρουσα την επανεξέταση της κορυφαίας λίστας των προγραμματιστών παιχνιδιών κάθε τόσο.

Microgaming

Ο πρώτος πάροχος του Wazamba στη λίστα είναι εύκολα ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προγραμματιστές iGaming στον κόσμο. Η Microgaming δραστηριοποιείται σε αυτή τη δουλειά εδώ και δεκαετίες και η εμπειρία της ξεκίνησε από τους κλασικούς κουλοχέρηδες με τρεις τροχούς. Με την πάροδο αυτών των ετών, ο προγραμματιστής έχει συγκεντρώσει ένα σχεδόν απίστευτο πορτφόλιο κορυφαίων παιχνιδιών και εξακολουθούν να προστίθενται εκεί νέες κυκλοφορίες κάθε μήνα.

Η Microgaming έχει κάποια επιτραπέζια παιχνίδια και σπεσιαλιτέ στη γκάμα της, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών γνωρίζει και αγαπά αυτή την εταιρεία για τους καταπληκτικούς της κουλοχέρηδες. Παρόλο που ορισμένοι από τους κουλοχέρηδες της μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά ξεπερασμένοι τώρα, ήταν πάντα πολύ καινοτόμοι για την εποχή τους. Οι τελευταίες κυκλοφορίες είναι σίγουρα εφάμιλλες με άλλους σύγχρονους τίτλους, και σε πολλές περιπτώσεις, τους ξεπερνούν όσον αφορά τις ευκαιρίες παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα εκεί.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στους κουλοχέρηδες της Microgaming είναι η υψηλή τιμή RTP τους. Ενώ πολλοί άλλοι πάροχοι προσφέρουν ποσοστά επιστροφής στον παίκτη κάπου μεταξύ 94 και 95, υπάρχουν εκατοντάδες κουλοχέρηδες της Microgaming που έχουν RTP άνω του 96%. Αυτό καθιστά αυτούς τους τίτλους πολύ πιο αποδοτικούς για μακροχρόνια άλεση και είναι επίσης ο λόγος που πολλοί παίκτες προτιμούν αυτά τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια τουρνουά ή κατά τη διάρκεια στοιχηματισμού χρημάτων μπόνους.

Evolution Gaming

Η Evolution Gaming είναι άλλος ένας τεράστιος παίκτης του κλάδου που δραστηριοποιείται από τότε που ξεκίνησαν όλα. Ο προγραμματιστής διαθέτει μια αρκετά αξιοπρεπή επιλογή κουλοχέρηδων και επιτραπέζιων παιχνιδιών Wazamba που παράγει για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν ο πάροχος αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των live ντίλερ.

Εκείνη την εποχή, τα παιχνίδια με live ντίλερ μόλις αναδύονταν και πολλοί πάροχοι λογισμικού ήταν βέβαιοι ότι θα ήταν μια σύντομη τάση και οι παίκτες θα προχωρούσαν για να απολαύσουν άλλες κατηγορίες παιχνιδιών που ήταν πάντα δημοφιλείς. Επιπλέον, η είσοδος στη συγκεκριμένη θέση απαιτούσε τεράστιες επενδύσεις, καθώς σε αντίθεση με τους κουλοχέρηδες που χρειάζεται να αναπτυχθούν μόνο μία φορά, τα live παιχνίδια πρέπει να συντηρούνται συνεχώς από μισθωμένο προσωπικό σε ένα νοικιασμένο και εξοπλισμένο στούντιο.

Και ενώ οι περισσότεροι πάροχοι προσπερνούσαν, η Evolution αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να εισέλθει στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό αποδείχτηκε μια πολύ σωστή απόφαση, καθώς τα παιχνίδια με live ντίλερ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή κάθε χρόνο από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν. Παρόλο που και άλλοι πάροχοι έχουν εισέλθει στην αγορά, η Evolution είχε ένα τεράστιο προβάδισμα και τώρα προσφέρει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη ποικιλία παιχνιδιών από ό,τι μπορεί να προσφέρει οποιοσδήποτε άλλος προγραμματιστής.

Octoplay

Η Octoplay δεν είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος πάροχος λογισμικού που διατίθεται στο Wazamba, καθώς υπάρχουν δεκάδες άλλες εταιρείες με περισσότερα παιχνίδια και περισσότερους οπαδούς. Παρ’ όλα αυτά, η Octoplay αξίζει μια θέση σε αυτή τη λίστα, καθώς αναπτύσσεται ραγδαία και κυκλοφορεί τη μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Αυτό που κάνει αυτόν τον πάροχο λογισμικού τόσο ξεχωριστό είναι η μοναδική του προσέγγιση στα παιχνίδια. Όπως και η Yggdrasil που έχει χτυπήσει τον κλάδο πριν από μερικά χρόνια, η Octoplay δημιουργεί τα δικά της χαρακτηριστικά για τους κουλοχέρηδες και προσφέρει μερικές πραγματικά καινοτόμες εμπειρίες. Οι παίκτες έχουν σίγουρα απολαύσει μια τέτοια προσέγγιση, καθώς πολλοί τίτλοι της Octoplay μπορούν πλέον να βρεθούν στις δημοφιλείς σελίδες των σύγχρονων ιδρυμάτων iGaming. Αυτό είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα και σε μερικά χρόνια, η Octoplay μπορεί εύκολα να έχει πολύ μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από αυτό που έχει τώρα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ