Λάρισα: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 45χρονο που τους έκανε παρατήρηση – Τι λέει ο αδερφός του θύματος


Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Συκούριο Λάρισας με ανήλικους να ξυλοκοπούν 45χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με όσα λέει ο αδερφός του θύματος και αυτόπτης μάρτυρας στο DEBATER όταν οι ανήλικοι ενοχλούσαν την οικογένεια με πολλούς και διάφορους τρόπους ενώ πέταξαν μάλιστα και κουτάκι αναψυκτικού στην μητέρα του θύματος.

«Ενοχλούσαν το σπίτι, έκλειναν το ρεύμα από κάτω το ρολόι, έκλειναν τον γενικό. Για πλάκα, ναι παίζανε! Δεν έκλειναν μόνο τον διακόπτη, άπλωνε η μάνα μου στο μπαλκόνι, έκανε δουλειές και της πέταξαν τενεκεδάκι γεμάτο στο κεφάλι. Πετούσανε πέτρες στα τζάμια στο σπίτι, απλά αυτό με το ρεύμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προσέξτε όμως, δεν έχουμε μόνο εμείς παράπονο, παράπονο έχει όλο το χωριό, δηλαδή κάνανε και αλλού ζημιές. Απλά σε εμάς ήταν λίγο πιο έντονο το φαινόμενο. Ζούμε πάνω στην πλατεία σε κεντρικό σημείο και μαζευόντουσαν συνέχεια εκεί για να κάθονται και δημιουργούσαν φασαρία» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Βγήκα εγώ προσωπικά, προλαβαίνω τον έναν, γιατί έτρεχαν να κρυφτούν, τον ακινητοποίησα χωρίς να χτυπήσω όμως. Δεν άπλωσα χέρι να τον χτυπήσω. Μετά ήρθε και ο αδερφός μου έξω, ακολούθησε. Ο αδερφός μου απλά τους επίπληξε, ρίχτηκαν πάνω στον αδερφό μου, τον τραβάνε πέφτει κάτω και μετά άρχισαν και τον κλωτσάγανε από πάνω. Πόδι και κεφάλι μύτη. 17 ετών, ανήλικα! Και εμείς για αυτό ήμασταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας, δηλαδή φάγαμε και ξύλο για να μην βρούμε μπελά. Εννοείται έχουν γίνει μηνύσεις».

Δείτε βίντεο στο debater.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ