Καίτη Γκρέυ: Νοσηλεύεται στην εντατική – Γιατί σήμανε «συναγερμός»


Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πήγε γιατρός στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ και αφού την εξέτασε διαπίστωσε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή. Γι’ αυτό τον λόγο η τραγουδίστρια αμέσως μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ.

Στο Ωνάσειο σήμανε συναγερμός μόλις μεταφέρθηκε στα επείγοντα και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της. Χαρακτήρισαν την κατάστασή της κρίσιμη και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.Καίτη Γκρέυ: Με κολπική μαρμαρυγή στην εντατική – Κρίσιμη η κατάστασή της «Δεν μπορεί να γίνει διασωλήνωση γιατί θα φύγει από τη ζωή»

«Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή της, αλλά πρέπει να πούμε ότι είναι και 100 ετών», είπε στην εκπομπή Happy Day ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και προχθές χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο και να νοσηλευτεί. «Το μεσημέρι της Τρίτης 27/2 με πήρε τηλέφωνο η νύφη της και μου ζήτησε να πάω από το σπίτι, γιατί η Καίτη δεν ήταν καλά. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τα Μέγαρα και πήγα απευθείας στο σπίτι, όπου διαπίστωσα ότι όντως δεν ήταν καλά. Είχε πέσει σε λήθαργο. Πήρα τηλέφωνο και τους φίλους της, τη Μαίρη τη Βιντιάδου και τη Χρύσα Παπαϊωάννου, εμείς είμαστε οι κολλητοί της ας πούμε, και αποφασίσαμε από κοινού να πάρουμε τους γιατρούς SOS για να δούμε τι συμβαίνει. Ήρθαν οι γιατροί κι έκριναν ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Η κατάσταση της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι η διασωλήνωση γιατί θα φύγει από τη ζωή. Αυτό που τη σώζει είναι ότι δεν είναι επιβαρυμένος ο οργανισμός της από φάρμακα

Σε ερώτηση γιατί έσπευσε ο ίδιος και όχι η οικογένειά της, ο Νίκος Νικόλιζας εξήγησε πως «πήγε η οικογένειά της μετά, απλά μέχρι να έρθουν από τη Γλυφάδα, πήραν εμένα για να δω την κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια, την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Πιο πολύ έχω ζήσει με την Καίτη Γκρέυ, παρά με τη μάνα μου. Η Αγγελική ήταν στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνισή της και θα έρθει ή αύριο ή μεθαύριο, είναι όμως σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια».

Χρύσα Παπαϊωάννου-φίλη Καίτης Γκρέυ: Η κατάστασή της στην εντατική παραμένει σταθερή
Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ