Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 

Tα τρία πιο τυχερά ζώδια των εορταστικών ημερών του Δεκέμβρη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 29η ημέρα του Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η Πλουτώνια επιρροή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη θα προχωρήσει τα ξημερώματα μετά από πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πρώτη και μοναδική της όψη το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 07:30 είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η Πλουτώνια επιρροή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Δία στον Ταύρο, που ευνοεί τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους στις επαφές, την επικοινωνία, ενώ μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις φτιάχνοντας μας τη διάθεση, σύμφωνα με την σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία – Ευημερία, ελπιδοφόρα ανοίγματα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαύγεια, ευστροφία, ευρηματικότητα, σωστή αντίληψη. Ο ρεαλισμός και ο ορθολογισμός θα βοηθήσουν να παρθούν σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώση, διευρύνεται το πνευματικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξασφάλιση και κατοχύρωση.

Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να δοθούν λύσεις και για να τακτοποιηθούν οι προβληματικές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα συζητήσουν για το μέλλον τους πάνω σε μια ώριμη βάση, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης.

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, στις επιδιώξεις θα υπάρξει στρατηγικός τρόπος σκέψης. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι πιεστικές και χειριστικές συμπεριφορές. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα ακουστούν εξομολογήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα πρέπει να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα ή υποθέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς μέχρι το μεσημέρι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε. Αξιοποιήστε την ημέρα σας για τα οικονομικά σας πλάνα και μην ενδίδετε σε κολλήματα του μυαλού, εμμονές ή φοβίες. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία θα βοηθήσει από το μεσημεράκι να βρείτε κάποιες λύσεις και να αισιοδοξήσετε.

Ταύρος

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση, καθώς το φεγγάρι απέναντι σας κάνει όλους πιο απαιτητικούς από σας, δίνοντας επίσης μια αίσθηση έντασης στις μεταξύ σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου σας. Είναι από τις μέρες, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό. Κι επειδή θα είναι δύσκολο να διαχωριστεί το πρωί το συναίσθημα, ο φόβος ή η αγωνία από την αντικειμενική μας κρίση, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε συμπεράσματα. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή αλλά χωρίς κολλήματα. Από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχετε μια θετική είδηση για κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ και αφορά σε ένα στόχο σας.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές ανάλογα σε ποια φάση της ζωής σας βρίσκεστε, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν» σήμερα, ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά οι πρωινές ώρες εντείνουν τις εμμονές και τα κολλήματα του νου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, οπότε μη μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους κυρίως στον χώρο εργασίας. Μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά, τα θέματα καριέρας ή και τα οικογενειακά σας θέματα θα σας φτιάξει τη διάθεση στη συνέχεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σας και σας επιτρέπει να βρείτε πιο ευχάριστες διεξόδους στη διάρκεια της μέρας. Παρόλα αυτά, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μη μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται τουλάχιστον να μην αφήνετε την ψυχολογία σας να επηρεάζεται και να μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις. Από το μεσημέρι μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη αν είστε γεννημένοι τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου σε θέματα διαπραγματεύσεων, επικοινωνίας, σπουδών.

Λέων

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες και ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι πρακτικό γι’ αυτά. Από την άλλη, σήμερα η όψη Σελήνης-Πλούτωνα τις πρωινές ώρες μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αιχμηρό τον λόγο σας, ενώ γίνεστε και αρκετά πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και δείτε αυτό που λέμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους δεν οδηγεί πουθενά, ακόμη κι αν αυτοί οι άλλοι είναι μέλη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Με ελιγμό και χάρη ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας προτεραιότητες! Από το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχετε μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τη μέρα που θα βελτιωθεί ιδιαίτερα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει μια θετική είδηση είτε σε επίπεδο επαγγελματικό είτε οικονομικό για τους γεννημένους τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Παρθένος

Λένε πως όλα επηρεάζονται από τη σκέψη μας αγαπητοί Παρθένοι και μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε πρακτικά αυτή την έννοια. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι σούπερ επικοινωνιακή για το ζώδιο σας και μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική πρόοδο σε αυτό το επίπεδο. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση. Ειδικά αν σήμερα έχετε εξετάσεις, μια παρουσίαση, κάποια δημόσια εμφάνιση που πρέπει να πείσετε αυτούς που σας παρακολουθούν γι’ αυτό που θέλετε. Μην δώσετε τόση σημασία στο άγχος όσο στο αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Πιο πολύ επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από το μεσημέρι της Πέμπτης δεν θα βλέπετε την ώρα να επιστρέψετε από τις υποχρεώσεις σας σπίτι σας ή να κανονίσετε με το ταίρι σας ή κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο μια συνάντηση. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές και προτάσεις.

Ζυγός

Η Πέμπτη έρχεται με νοητική υπερδιέγερση, καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σκοτεινιάζοντας λίγο το μυαλό σας. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι τις πρωινές ώρες, απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα σας σήμερα ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν. Από την άλλη είναι μια μέρα που φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα και τα θέματα των οικονομικών σας. Κι η συμβουλή μου είναι να ασχοληθείτε ακριβώς με ό,τι είναι πρακτικό και μπορείτε επεμβαίνοντας να το φτιάξετε, παρά να αναλώνεστε στο τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει στο παρελθόν και δεν κάνατε. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και σίγουρα πιο πρόθυμοι να μιλήσετε και να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάτι οικονομικό ή επαγγελματικό.

Σκορπιός

Έντονη μέρα η Πέμπτη καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και εκθέτει την ψυχολογία σας και στους άλλους. Πιθανώς να μην μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας σήμερα ακόμη κι εσείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά, αν το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης για να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Αν όμως σας καθηλώνει τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε σήμερα χειριστικές συμπεριφορές και μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα διαπιστώσετε μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή παιδιών.

Τοξότης

Με μεγαλύτερη εσωστρέφεια έρχεται η Πέμπτη τουλάχιστον τις πρωινές ώρες. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα δικό σας θέμα υγείας είτε κάποιου δικού σας προσώπου, ίσως κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει λίγο περισσότερο και σας κλείνει ψυχολογικά. Από την άλλη ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στο τέλος της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα. Από το να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε δαιδαλώδεις διαδρομές είναι καλύτερα να εξερευνήσετε τι είναι αυτό που σας φέρνει σε αυτή την κατάσταση και να δείτε πώς θα το καταπολεμήσετε πρακτικά. Προσοχή και στις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες σήμερα. Μην τους επιτρέπετε να ξεπερνούν τα όρια και να γίνονται φορτικοί. Από το μεσημέρι που λειτουργεί περισσότερο το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία αλλάζει η διάθεση σας, γίνεται πιο φωτεινή και θα είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικογενειακά, σπιτιού ή επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα παραγωγική Σελήνη που διευκολύνει τη συλλογική δουλειά. Όμως το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα κάπως επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία στο τέλος του μήνα για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας, από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε, μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις. Επίσης οι πρωινές ώρες δεν ενδείκνυνται για αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και ξεκουράστε τον εγκέφαλο και την ψυχή σας. Στα ζόρια έχετε πάντα φίλους που στέκονται ακλόνητοι στο πλευρό σας. Η όψη Ερμή-Δία μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για τους γεννημένους τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου σε θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά.

Υδροχόος

Η Πέμπτη έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού και στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. Από την άλλη μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή με την όψη Σελήνης-Πλούτωνα οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, προσπαθήστε να μην τους δίνετε τροφή. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή οικογενειακό σας θέμα.

Ιχθύες

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Πέμπτη, αγαπητοί μου Ιχθύες. Κάποιοι μπορεί τώρα να θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να είστε ήδη σε μια τέτοια διαδικασία, να ξανακαθίσετε στα θρανία για μετεκπαίδευση, για ένα σεμινάριο, για μια ξένη γλώσσα και να έχετε κάποιο άγχος για τις μαθησιακές σας ικανότητες. Άλλοι μπορεί να κάνετε πλάνα για την εργασία σας με ένα πιο μακρινό ορίζοντα. Επειδή σήμερα η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Σε αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε. Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστη εξέλιξη για τους γεννημένους τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου σε θέματα σπουδών, προώθησης της δουλειάς σας, ταξιδιών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ